Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.94

Superbet

Sheffield Wednesday și Morecambe FC se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 32 din League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei. Sheffield Wednesday a picat din Championship în urmă cu două sezoane. Cu același Darren Moore pe bancă, echipa a încheiat sezonul trecut pe locul 4, iar acum pare să nu mai aibă niciun obstacol în lupta pentru promovare. Ocupă poziția secundă, cu 62 de puncte. Avansul față de principala urmăritoare este de 6 lungimi, Sheffield având și un meci restant.

Morecambe FC evoluează pentru prima dată în istorie în League One. Sezonul trecut s-a salvat in-extremis de la retrogradare, prima deasupra liniei. Oaspeții de astăzi au al treilea cel mai slab lot din competiție, iar poziția din clasament este în concordanță, locul 21 din 24 de formații, cu 28 de puncte obținute în 29 de runde.

cota2.ro

• Sheffield Wednesday a câștigat ultimele 3 meciuri directe contra lui Morecambe, toate fără să primească gol: 2-0, 3-0, 2-0

• 50 de goluri a înscris Sheffield Wednesday în acest campionat. Morecambe a marcat 32

• Sheffield Wednesday are cea mai bună apărare din campionat, doar 20 de goluri primite. Morecambe a încasat 46

• Morecambe e ultima în clasamentul meciurilor jucate pe teren străin, o singură victorie în 14 partide

• 13.35 milioane de euro valorează lotul lui Sheffield Wednesday. Cel al lui Morecambe este cotat la 5.70 milioane de euro.

Cota pentru peste 1.5 goluri marcate de Sheffield este @1.42.

-----------------------------

Arsenal și Manchester City se înfruntă miercuri, de la ora 21:30, într-o restanță din runda cu numărul 12 de Premier League. Arsenal e mai aproape ca niciodată de titlul din Premier League, primul după „era Wenger”. Vine însă după două meciuri proaste, eșec 0-1 cu Everton și o remiză 1-1 cu Brentford. „Tunarii” sunt în continuare primii în campionat, cu 51 de puncte. Au un avans de 3 lungimi față de Manchester City și un meci mai puțin disputat. Mikel Arteta are un singur absent esențial, atacantul Gabriel Jesus. 

Pep Guardiola a strâns rândurile la City. Amenințați de șefii Premier League cu sancțiuni severe din cauza încălcării fair-play-ului financiar, „cetățenii” au avut o răbufnire și au învins-o clar pe Aston Villa în week-end, scor 3-1. Și oaspeții de astăzi vor putea alinia formula standard. Singurul indisponisbil este fundașul central John Stones, accidentat. 

• Manchester City a câștigat ultimele 6 meciuri directe disputate împotriva lui Arsenal

• Manchester City are cel mai bun atac din Premier League, 56 de goluri înscrise în 22 de etape. Arsenal a marcat 46, a doua ofensivă

• City dă și golgeterul competiției. Erling Haaland a marcat deja 25 de goluri în 21 de apariții

• 16.45 ocazii de gol/meci și-a creat Manchester City în actuala stagiune

• 6.3 cornere/meci a obținut Manchester City în acest sezon

• 4 cornere/meci a permis Arsenal adversarelor în actualul campionat. 

Cota pentru Manchester City marchează peste 0.5 goluri și Manchester City va avea peste 2.5 cornere este @1.50.

-------------------------------

Club Brugge și Benfica Lisabona dispută miercuri, de la ora 22:00, manșa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor. Club Brugge, campioana Belgiei, este revelația actualei ediții din Liga Campionilor. A încheiat pe locul secund grupa B, sub Porto, dar peste Leverkusen și Atletico Madrid. Din acel moment, rezultatele au fost dezastruoase. Club Brugge a căzut pe 4 în campionat, la 20 de puncte în spatele liderului Genk. Antrenorul Carl Hoefkens a fost demis în decembrie și înlocuit cu Scott Parker. Echipa nu și-a revenit. 

Benfica are un sezon de vis. A lider detașat în Portugalia, cu 5 puncte avans peste rivala Porto, iar în Liga Campionilor a câștigat o grupă infernală, cu PSG, Juventus și Maccabi Haifa. Chiar dacă a vândut fotbaliști de 261.30 milioane de euro în acest sezon, lotul este în continuare excelent, cotat la peste 277 de milioane. 

• Club Brugge nu a câștigat niciunul din ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu

• doar 7 goluri a marcat Club Brugge în cele 6 meciuri din grupă

• Benfica are cea mai bună apărare din Portugalia, doar 12 goluri încasate în 20 de runde

• Benfica a disputat 21 de meciuri împotriva formațiilor din Belgia. A pierdut doar 4 și are un golaveraj pozitiv, 34-19

• 54 de ocazii de gol și-a creat Club Brugge în acest sezon al Ligii. Ocupă locul 28 dintre cele 32 de formații participante în grupe. 

Cota pentru X2 & sub 4.5 goluri în Club Brugge - Benfica este @1.38. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sheffield Wednesday vs Morecambe
Pronostic:
peste 1.5 goluri gazdele
Cota
1.42
Arsenal vs Man. City
Pronostic:
Man City peste 0.5 goluri & peste 2.5 cornere
Cota
1.50
Club Brugge vs Benfica
Pronostic:
X2 & sub 4.5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.94
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro