Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Alejandro Davidoch Fokina

BETANO

Ultimul meci al zilei la Rotterdam, turneu ATP hard indoor se dispută între Daniil Medvedev și Alejandro Davidoch Fokina. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, fost lider mondial, momentan pe locul 11 ATP. El vine după un an mult sub așteptări în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 14 titluri ATP. În 2022 a câștigat trofee la Los Cabos și Viena și a pierdut finalele de la Halle și Hetsogenbosch, în rest rezultatele sale fiind modeste. A început anul cu semifinale la Adelaide, unde a pierdut cu Djokovic, iar la Australian Open a dezamăgit crunt fiind eliminat de Korda în turul 3. 

cota2.ro

Alejandro Davidovich Fokina este numărul 31 ATP, jucător care și-a axat scurta sa carieră de până acum pe zgură. Pe această suprafață Alejandro a obținut și cele mai bune rezultate din carieră, sferturi de finală la Roland Garros sau finală la Mastersul de la Monte Carlo și victorii cu jucători de top precum Djokovic, Casper Ruud, Norrie, Dimitrov ori Berrettini. Alejandro nu are un serviciu de invidiat, însă este bun la retur, fiind genul de jucător implicat în multe schimburi lungi. Pe hard rezultatele sale sunt ceva lmai modeste, însă cu toate astea a ajuns în optimi la US Open unde a pierdut greu cu Berrettini în decisiv. La Australian Open a pierdut cu Tommy Paul în turul secund, iar aici vine după o eliminare la Montpellier în fața lui Halys.

Medvedev este cap de serie numărul 6 la acest turneu, însă poate fără probleme chiar să câștige turneul. El este foarte bun în sală unde își pune perfect în valoare înălțimea și câștigă multe puncte ușoare grație serviciului puternic si bine plasat. Davidovich Fokina nu este un jucător slab, însă el este un zgurist, iar hard indoor nu îi dau nicio șansă să îl returneze pe Medvedev. Din ultimele 5 turnee în sală la care a participat, spaniolul a trecut o singura dată de primul tur.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Alejandro Davidoch Fokina
Pronostic:
Victorie Daniil Medvedev & sub 21.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro