Ponturi Pariuri Tenis Hubert Hurkacz vs Grigor Dimitrov

BETANO

Am pregătit un pronostic special pentru meciul din turul secund al turneului hard indoor de la Rotterdam, acolo unde se întâlnesc Hubert Hurkacz și Grigor Dimitrov. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Hubert Hurkacz a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă este la momentul actual unul dintre cei mai buni jucători din circuit pe suprafețe rapide, un jucător care într-o zi bună poate învinge pe oricine. Hurkacz a avut doi ani extraordinari, în care a reușit să intre între primii 10 jucători ai lumii și a câștigat 4 titluri importante, la Delray Beach, Miami, Metz și Halle. În 2022 acesta are titlu pe iarbă la Halle, finală la Montreal, semifinale la Miami și Dubai, turnee în care a trecut de Medvedev, Sinner, Auger Aliassime ori Nick Kyrgyos. Polonezul este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit, trimițând foarte mulți ași. Totuși, în ultimul timp el a arătat destule slăbiciuni la retur, reușind destul de putine break-uri. La Australian Open a pierdut greu în optimi cu Korda în decisiv, iar aici a trecut în primul tur de Bautista Agut după o nouă partidă maraton cu 38 de game-uri, în care a servit 26 de ași.

cota2.ro

Supranumit în trecut "baby Federer", Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 31 ani, momentan pe locul 28 ATP. El este unul dintre  fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în 2022 semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. La Australian Open a pierdut în turul 3 cu Djokovic, iar aici l-a învins pe Karatsev fără să ofere vreo șansă de break.

Cei doi s-au întâlnit de 2 ori în ultimii 2 ani și de fiecare dată am avut meciuri lungi, încheiate cu tiebreak în set decisiv. Suprafața rapidă de la Rotterdam favorizează jucătorul aflat la serviciu, ambii servesc bine și nu văd nici de această dată prea multe break-uri. Meciurile directe precedente au durat 160, respectiv 150 de minute, astfel că linia propusă de Betano de 108.5 minute pare ușor de depășit între doi jucători de valoare apropiată.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hubert Hurkacz vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Durata meciului - peste 108.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro