Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Chelsea

UNIBET

Ziua îndrăgostiților ne-a adus marți cea mai mare cotă prinsă într-un singur pariu! O cotă de 8,00, cu funcția creare pariu, unde am anticipat tot la PSG - Bayern Munchen.

Acum rămânem la meciurile din Liga Campionilor, iar pentru că formula câștigătoare nu se schimbă încercăm același tip de combo și la jocul dintre Borussia Dortmund și Chelsea, de azi.

cota2.ro

Cum celălalt meci al zilei din UCL pare mai degrabă cu afiș de Europa League, Brugge - Benfica, ne focusăm pe ceea ce se va întâmpla pe Signal Iduna Park din Dortmund, acolo unde Borussia primește vizita lui Chelsea, în momente total diferite pentru cele două grupări.

În 2023, Borussia Dortmund nu doar că este neînvinsă, dar și-a câștigat toate meciurile! Cinci victorii în Bundesliga și un succes în Cupa Germaniei. Dintre acestea, aviz pariorilor care mizează pe goluri, doar 2 partide n-au vrut să sară de limita de 3 goluri. În rest, 4 meciuri au avut minimum 3 reușite.

De cealaltă parte, la Chelsea pare un haos în toată regula. Londonezii au bătut toate recordurile la capitolul bani investiți în transferuri, dar manangerul Graham Potter pare, măcar în acest moment, depășit de situație.

Chelsea n-a mai câștigat de 3 meciuri în Premier League (3 egaluri consecutive) și a picat până pe poziția a 10-a. Sunt 10 puncte distanță de Newcastle, ocupanta locului 4, ultimul de Liga Campionilor, iar acest sezon pare să fie ultimul la masa bogaților, măcar cu un an de pauză, pentru fosta campioană a Europei.

Așadar, cum prezența în Ligă e unicul obiectiv palpabil în această perioadă pentru Chelsea, ne așteptăm la englezii să vină focusați la maximum în Germania.

Anticipăm un duel în care oaspeții vor fi agresivi și vor încerca să recupereze rapid baloanele (ceea ce ne ajută pentru pariul pe faulturi), dar și că vor încerca poarta lui Dortmund. Nemții sunt ofensivi și sunt implicați în meciuri cu goluri multe, dar nu se pot lăuda cu o apărare perfectă. Din ultimele 6 succese, doar două au venit cu poarta închisă pentru echipa pregătită de Edin Teriz.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Borussia Dortmund vs Chelsea
Pronostic:
Peste 10,5 faulturi Chelsea & Peste 0,5 faulturi făcute de Cucurella & Peste 3,5 șuturi pe poartă Chelsea & Peste 0,5 șuturi pe poartă Joao Felix
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro