Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs Jannik Sinner

BETANO

Cel mai tare meci al zilei se dispută la Rotterdam în turul 2, acolo unde se întâlnesc Stefanos Tsitsipas și Jannik Sinner, doi dintre jucătorii cu șanse bune titlu.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul special propus. 

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 3 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. În 2022 a avut numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Per total un an bun pentru jucătorul grec care este extrem de serios indiferent de competiția la care participă. Anul 2023 l-a început de asemenea în forță, are 12 victorii și o singură înfrângere și a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic. Aici a trecut în primul tur de Ruusuvori servind 9 ași.  

Jannik Sinner este la doar 21 ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu. Jannik are deja 7 titluri ATP în palmares, a intrat în top 10 și a învins mai toți jucătorii de top ai lumii, fiind prezent in anul 2021 la Turneul Campionilor. Italianul este foarte puternic atât fizic cât și mental, fiind extrem de matur pentru vârsta sa. Anul trecut a fost complicat pentru el, acuzând multe probleme fizice, însă chiar și în aceste condiții a avut o rată de peste 75% meciuri câștigate, titlu la Umag și performanțe bune în majoritatea turneelor la care a luat parte. A jucat bine în debutul anului, iar la Australian Open a pierdut greu în set decisiv în fața adversarului de azi. Vine aici după titlul cucerit indoor la Montpellier, acolo unde nu a pierdut set cu Fucsovics, Sonego, Fills și Cressy. În primul tur a trecut de Bonzi, un meci în care raportul asilor a fost 7-8.

Se întâlnesc doi jucători aflați în formă bună și mă astept la un meci destul de lung, în care pe propriul serviciu ambii jucători să își facă treaba. Tsitsipas a progresat foarte mult la serviciu în ultimul timp și a ajuns să folosească această armă din ce în ce mai eficient, având multe puncte direct câștigătoare. În toate cele 13 meciuri disputate în acest an, Stefanos a avut mai multi ași decât adversarii săi, deși a întâlnit jucători de top la acest capitol precum Berrettini, Djokovic ori chiar Sinner. Voi merge pe pronosticul: Stefanos Tsitsipas - primul la 6 ași, la o cotă foarte bună oferită de Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stefanos Tsitsipas vs Jannik Sinner
Pronostic:
Stefanos Tsitsipas - primul la 6 ași
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro