Ponturi Pariuri Fotbal Barcelona vs Manchester United

Superbet

Barcelona și Manchester United se întâlnesc în cel mai așteptat meci din prima fază eliminatorie de după grupele din Liga Campionilor și/sau Europa League. Playoff-ul de dinaintea optimilor vine astfel cu un duel cu afiș de Champions League.

Confruntarea de pe Camp Nou va începe de la ora 19:45 și a fost posibilă după ce Barcelona a prins doar poziția a 3-a în grupa de Liga Campionilor, în timp ce United a terminat doar pe locul secund în grupa de Europa League, după Real Sociedad.

cota2.ro

Cele două formații s-au întâlnit ultima dată în meci european într-o dublă din sferturile Ligii Campionilor, în sezonul 2018/2019. La acea dată, Barcelona câștiga ambele dueluri: 1-0 în Anglia și 3-0 la returul de pe Camp Nou.

Avem toate șansele să privim un meci la capacitate maximă, asta pentru că formațiile lui Xavi și Ten Hag sunt cu motoarele turate total! Barcelona e dezlănțuită în 2023, cu victorii pe linie. Trupa blaugrana a disputat 11 partide în 2023 și le-a câștigat pe toate, chiar dacă în două dintre ele a avut nevoie de prelungiri (Cupa Spaniei) sau penalty-uri (Supercupa Spaniei, cu Betis).

Nici Manchester United nu stă rău în acest moment, cu șase meciuri la rând pentru ”diavoli” fără eșec. De fapt, sunt 5 victorii în toate competițiile și o remiză, surpriza de acasă contra lui Leeds, 2-2.

Ambele formații au absențe importante pentru duelul de azi de pe Camp Nou. Catalanii nu-i vor avea în echipă pe Busquets și Ousmane Dembele, ambii accidentați, în timp ce lista indisponibililor de la United e și mai mare: Antony, Eriksen, Martial, McTominay și Van de Beek sunt accidentați, în timp ce Martinez și Sabitzer sunt suspendați.

Pe lângă faptul că va juca în fața propriilor suporteri, iar o vizită pe Camp Nou e mereu foarte dificilă pentru orice adversar, Barca mai are un avantaj psihologic în fața lui United.

  • Echipa pregătită de Xavi a câștigat ultimele 4 meciuri contra lui United, de fiecare dată aproape în manieră ultra-convingătoare pe teren. (2-0, 3-1, 1-0 și 3-0 au fost scorurile finale pentru aceste succese);
  • Barcelona a pierdut ultima dată în fața lui United în 2008, 0-1, cu gol marcat de Paul Scholes.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Barcelona vs Manchester United
Pronostic:
Barcelona va avea peste 0,5 goluri, peste 4,5 șuturi pe poartă și peste 4,5 cornere
Cota
2.95
Cota finala: 2.95
Profit: 19.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro