Ponturi Pariuri Fotbal Sassuolo vs Napoli

Superbet

„Mapei Stadium – Città del Tricolore” din Sassuolo, Emilia-Romagna, va găzdui în această seară partida dintre U.S. Sassuolo Calcio și S.S.C. Napoli, uvertura etapei cu numărul 23 din Serie A. 

E un meci pe care îl voi comenta pe Digi Sport 2, de la ora 21:45, și pentru care, firește, m-am pregătit! 

cota2.ro

Așadar, Sassuolo, locul 15 în clasamentul din Serie A, cu 24 de puncte, va da piept cu liderul Napoli, marea revelație a actualului sezon, echipa pe care nimeni nu ar fi pariat la începutul actualei stagiuni, dar care, iată, scrie istorie și e gata să cucerească titlul în Italia, al treilea din întreaga sa istorie și primul după o pauză de 33 de ani!

Sassuolo, echipă pregătită de Alessio Dionisi, traversează o perioadă destul de bună. În ultimle patru etape, Sassuolo a contabilizat două egaluri și două victorii. „Cel mai cel mai” e cu siguranță rezultatul înregsitrat în urmă cu trei etape, 5-2 în deplasare cu AC Milan. Între timp, Milan a învins Tottenham în Liga Campionilor!


Napoli are un parcurs „înfricoșător” pentru rivali: 19 victorii, două egaluri și un singur eșec. De la înfrângerea cu Inter, din deplasare, 4 ianuarie, singura din acest sezon, Napoli a bifat șase victorii consecutive, printre „victime” regăsindu-se nume grele, precum Juventus Torino și AS Roma.


Trupa lui Luciano Spalletti este lăudată de toată luma. Napoli „a explodat” pur și simplu după ce în vară a renunțat la serviciile câtorva dintre vedetele sale: Kalidou Koulibaly, Arkadiusz Milik, Fabián Ruiz, Dries Mertens, Frank Anguissa, Axel Tuanzebe sau Lorenzo Insigne. 


Napoli e neînvinsă în ultimele 14 confruntări cu Sassuolo. Precedentele două meciuri s-au încheiat cu victorii la scor, 6-1 și 4-0, ambele confruntări s-au disputat la Napoli.


Așadar, să punem un bilet pe acest meci: 2 și peste 2,5. Cota e una interesantă: 3.10!


Spor la treabă!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sassuolo vs Napoli
Pronostic:
2 și peste
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro