Ponturi Pariuri Tenis Radu Albot vs Tommy Paul

BETANO

Pentru astăzi vă propun un pronostic din sferturile de finală ale turneului de hard de la Delray Beach, SUA. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători, Radu Albot și Tommy Paul, precum și pronosticul propus. 

Radu Albot este un jucător din Republica Moldova de 33 ani, aflat pe locul 113 mondial. Deși nu mai este chiar la apogeu, el a avut o carieră bună, reușind la un moment dat sa ajungă chiar pe locul 39 ATP. Radu a câștigat singurul său titlu major în 2019 și numai puțin de 9 în circuitul Challenger, acolo unde joacă mai des și ajunge mai mereu în fazele finale. În 2022 are titlu la Istanbul Challenger, finală la Busan și semifinale la Chicago. Aici a trecut de Verdasco si Vukic în 2 seturi. 

cota2.ro

Tommy Paul este un jucător american de 25 ani, clasat pe locul 18 ATP. El şi-a îmbunătățit mult jocul în ultimii 2 ani și a reușit să intre între primii 50 jucători ai lumii, grație titlului câștigat la Stockholm și a altor rezultate bune precum optimi la Wimbledon, sferturi la Atlanta, Montreal și Paris sau semifinale la Parma. Tommy preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile rapide. A reușit în 2022 pe hard victorii cu Carlos Alcaraz, Nadal sau Marin Cilic. 

Cea mai mare problemă a lui este inconstanța, fiind capabil de victorii mari dar și de înfrângeri surprinzătoare. El vine aici după cea mai mare performanță din carieră, semifinale la Australian Open, profitând însă de un traseu extrem de ușor. Este favoritul nr.2 al turneului și a început cu o victorie ușoară în fața compatriotului Kudla. 

Tommy Paul este favorit clar, însă nu văd sa aibă o viața ușoară contra moldoveanului care se simte bine pe hardul american. Delray Beach este turneul favorit al lui Radu Albot, el fiind campion aici în 2019, aceasta fiind și cea mai mare performanță a carierei lui. Chiar dacă vine după o performanță mare, imi mentin opinia cu privire la inconstanța lui Tommy și îl văd chiar capabil de surprize neplăcute. Merg pe handicap +4.5 Albot la o cotă foarte bună. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Radu Albot vs Tommy Paul
Pronostic:
Radu Albot +4.5 game-uri
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 9.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro