Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.55

Superbet

Avem un weekend plin de meciuri din campionatele tari ale Europei, dar, în același timp, plin de meciuri ciudate. Nimic spectaculos nu e programat la nivel înalt, așa că vom încerca să facem slalom printre surprize sau printre ”evidentele” cu cote mult prea mici pentru un bilet bun azi.

Traversăm, pe rând, Anglia, Spania și Italia pentru a descoperi care sunt cele trei partide cu care ne vom completa azi biletul, sperăm noi, câștigător!

cota2.ro

NEWCASTLE - LIVERPOOL (19:30) - Runda a 24-a din Premier League aduce un duel extrem de interesant! Newcastle primește vizita lui Liverpool, într-o partidă cu mize diferite, măcar în acest moment. ”Coțofenele” sunt pe poziția a 4-a, cu 41 de puncte, și trag tare să-și apere locul de Liga Campionilor, în timp ce Liverpool e abia pe locul 9, cu 32 de puncte.

”Cormoranii” traversează un sezon complicat, iar prezența în cupele europene e în pericol, dacă trupa lui Klopp nu va reuși să lege câteva victorii în Premier League.

  • Cu doar 13 goluri încasate în 22 de meciuri, Newcastle are cea mai bună apărare din Premier League;
  • 11 remize are Newcastle în acest sezon (locul 1), urmărită doar de Brentford (10 remize) în clasamentul egalurilor:
  • Duelurile directe au fost mai mereu echilibrate, în special pe St. James Park: doar un singur meci a adus mai mult de 3 reușite din ultimele 5 confruntări directe.

OSASUNA - REAL MADRID (22:00) - Realul continuă programul încărcat din luna februarie și are din nou meci în campionat, la doar 3 zile de la succesul cu Elche, 4-0. Campioana Spaniei se află pe locul secund, la 8 puncte în spatele Barcelonei, și e obligată să vină cu toate punctele din deplasarea de la Pamplona.

Osasuna e pe locul 9, într-un sezon ce pare liniștit, asta chiar dacă gazdele de azi au strâns 4 etape fără succes.

  • În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1, cu Benzema ratând penalty în minutul 79;
  • Real a câștigat cu 3-1 ultima deplasare cu Osasuna, în timp ce trupa din Pamplona n-a mai câștigat în fața ”galacticilor” din 2011.

MONZA - AC MILAN (19:00) - După succesul important din Liga Campionilor cu Tottenham, 1-0, Milan revine în Serie A unde vrea să îndrepte ceea ce a stricat în ultima perioadă. Campioana en-titre e pe locul 5 și se bate puternic pentru un loc de Champions League, cu Lazio, Atalanta, AS Roma și Inter.

Dincolo, Monza și-a depășit condiția pentru o nou-promovată și pare deja că și-a asigurat, în mare, prezența și în sezonul următor de Serie A. Gazdele ocupă locul 10, cu 29 de puncte, și sunt neînvinse în 2023.

  • În partida tur, Milan n-a avut milă de Monza și a câștigat cu 4-1 pe San Siro;
  • Până la acest duel, în perioada modernă cele două echipe se mai întâlniseră doar în meciuri de verificare, câștigate mereu de AC Milan;
  • 4 victorii, 4 remize și 3 înfrângeri are Milan în deplasare în acest sezon;
  • Monza are 3 remize consecutive în fața propriilor fani.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Newcastle vs Liverpool
Pronostic:
Sub 3,5 goluri
Cota
1.40
Osasuna vs Real Madrid
Pronostic:
Victorie Real sau peste 2,5 goluri
Cota
1.37
Monza vs AC Milan
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Cota finala: 2.55
Profit: 15.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro