Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.80

Superbet

Pentru astăzi vă propun un combo de la semifinalele turneului hard indoor de la Rotterdam, acolo unde nu văd loc de surprize. Mai jos aveți avancronicile celor două partide, precum și opțiunile de pariere. 

Daniil Medvedev - Grigor Dimitrov 

cota2.ro

Daniil Medvedev este un jucător rus de 26 ani, fost lider mondial, momentan pe locul 11 ATP. El vine după un an mult sub așteptări în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 14 titluri ATP. În 2022 a câștigat trofee la Los Cabos și Viena și a pierdut finalele de la Halle și Hetsogenbosch, în rest rezultatele sale fiind modeste. A început anul cu semifinale la Adelaide, unde a pierdut cu Djokovic, iar la Australian Open a pierdut oarecum surprinzător în minimum de seturi cu Korda. Aici a jucat din ce în ce mai bine și după un sfert greoi cu Fokina, a trecut fără probleme de Van de Zandschulp și Felix Auger Aliassime.

Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 31 ani, momentan pe locul 28 ATP. El este unul dintre  fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în 2022 semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. La Australian Open a pierdut în turul 3 cu Djokovic, iar aici i-a eliminat pe Karatsev, Hurkacz și De Minaur, în partidă din sferturile de finală salvând 2 mingi de meci ale australianului.

Rămân la părerea că Daniil Medvedev este in continuare unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin, rezultatele sale mai modeste din ultima perioadă fiind cauzate în special de valul de "hate" pornit împotriva sportivilor ruși odată cu declanșarea conflictului din Ucraina. El este afectat mult de atitudinea spectatorilor care în general sunt împotriva sa, iar dacă va putea să treacă peste aceste frustrări il văd din nou lider mondial. Cei doi s-au întâlnit acum 4 luni, tot în semifinale si tot hard indoor, când Medvedev s-a impus fără probleme la Viena cu 6-4, 6-2. Rusul a jucat foarte bine ieri contra lui Felix, reușind 4 break-uri contra unui jucător care își pierde rar serviciul. Dimitrov a jucat la rândul său bine, însă este inconstant si vine după două partide lungi. Merg pe o victorie scurtă a lui Medvedev. 

Jannik Sinner - Tallon Griekspoor  

Jannik Sinner a ajuns la 7 victorii consecutive în sală și se află la a doua semifinală  hard indoor luna aceasta după titlul cucerit la Montpellier. El este la doar 21 ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu, un viitor lider mondial după cum il văd specialiștii. Jannik are deja 7 titluri ATP în palmares, a intrat în top 10 și a învins mai toți jucătorii de top ai lumii, fiind prezent la doar 19 ani la Turneul Campionilor. Italianul este foarte puternic atât fizic cât și mental, fiind extrem de matur pentru vârsta sa. Anul trecut a fost complicat pentru el, acuzând multe probleme fizice, însă chiar și în aceste condiții a avut o rată de peste 75% meciuri câștigate, titlu la Umag și performanțe bune în majoritatea turneelor la care a luat parte. A jucat bine foarte în debutul anului, iar la Australian Open a pierdut greu în set decisiv în fața lui Tsitsipas. Si-a luat revanșa aici, învingându-l fără drept de apel pe grec, într-o partidă fără istoric. I-a învins aici pe Bonzi, Tsitsipas și Wawrinka. 

Tallon Griekspoor este un sportiv din Țările de Jos, momentan pe locul 61 ATP. El este pe un puternic trend ascendent în ultimii 2 ani, fiind în cea mai bună perioadă a carierei sale. Griekspor a ajuns aici grație rezultatelor excelente din turneele Challenger și ITF, acolo unde a câștigat numai puțin de 10 turnee in ultimii 2 ani. El a avut o perioadă incredibilă în perioada 2021-2022, in care a legat numai puțin de 28 victorii consecutive. Vine după primul titlu ATP din carieră, la Pune în debutul anului, iar la Australian Open a fost eliminat în turul 3 de viitorul finalist Tsitsipas. Aici a jucat foarte bine trecând de Ymer, Zverev și Brouwer.

Sinner traversează o perioadă foarte bună și este genul de jucător care atunci când este în formă este greu de oprit. El a jucat din ce în ce mai bine în ultimul timp, iar în meciurile cu Tsitsipas și Wawrinka chiar a impresionat având procentaje în jur de 75 % cu primul serviciu. Griekspoor este un jucător bun la rândul său, însă el este limitat si foarte rar oferă surprize în meciurile cu jucătorii de top . Merg pe victorie Sinner cu 2-0. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Daniil Medvedev vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Victorie Daniil Medvedev 2-0
Cota
1.70
Jannik Sinner vs Tallon Griekspoor
Pronostic:
Victorie Jannik Sinner 2-0
Cota
1.65
Cota finala: 2.80
Profit: 14.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro