Ponturi Pariuri Fotbal Nottingham Forest vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

NOTTIGHAM FOREST - MANCHESTER CITY

De la ora 17:00, pe ”City Ground Stadium”, Nottingham Forest primeste vizita celor de la Manchester City, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 24, din Premier League. In ultimul joc direct dintre cele doua formatii, ”cetatenii” i-au spulberat pe, ”padurari” cu scorul de 6-0, dupa reusitele semnate de Haaland (min. 12; min. 23 si min. 38), Cancelo (min. 50) si Alvarez (min. 65 si min. 87).

Nottingham Forest ocupa locul 14 in campionat, cu 24 de puncte acumulate dupa 22 de meciuri si un golaveraj extrem de slab: 17 goluri marcate - 37 goluri primite. In ultima etapa, cei de la Nottingham Forest au cedat in deplasare pe terenul celor de la Fulham, scor 0-2, dupa golurile reusite de Willian (min. 17) si Solomon (min. 88). Pentru confruntarea din aceasta dupa-amiaza, Steven Cooper nu poate conta pe serviciile mai multor jucatori, printre cei mai importanti numarandu-se Dean Henderson, Taiwo Awoniyi, Ryan Yates si Scott McKenna.

cota2.ro

Manchester City e lider in Premier League dupa ce in runda precedenta a invins-o pe Arsenal cu scorul de 3-1, dupa reusitele lui De Bruyne (min. 24), Grealish (min. 72) si Haaland (min. 82). Cetatenii detin cea mai buna ofensiva din campionat cu 59 de goluri marcate si trec printr-o forma foarte buna, cu 5 victorii in ultimele 6 partide si cu minim 3 goluri marcate in 4 dintre aceste meciuri. Pep Guardiola nu are absente notabile, singurul jucator care nu poate evolua in acest meci este John Stones, fundasul fiind accidentat de mai mult timp.

Nottingham Forest (4-3-1-2): Navas; Aurier, Worrall, Felipe, Lodi; Danilo, Freuler, Shelvey; Gibbs-White; Johnson, Wood

Manchester City (3-2-4-1): Ederson; Lewis, Dias, Laporte; Rodri, Bernardo Silva; Mahrez, De Bruyne, Gundogan, Grealish; Haaland

Diferenta de valoarea dintre cele doua cluburi e uriasa, iar cele 3 puncte puse in joc sunt extrem de importante pentru oaspeti, in vederea ocuparii primei pozitii, in conditiile in care Arsenal are un meci mai putin disputat. Ma astept ca Manchester City sa controleze partida de la un capat la altul, iar pariul propus de mine pentru acest joc este ”Manchester City -1.25 Handicap Asiatic”, la o cota de 1.90, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Nottingham Forest vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City -1.25 AH
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro