Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 9.37

Superbet

MANCHESTER UNITED - LEICESTER CITY

”Diavolii” vin dupa un meci bun pe ”Camp Nou” in UEFA Europa League si vor incerca sa obtina toate punctele in partida din aceasta dupa-amiaza, avand in vedere ca se pot apropia la doar 3 puncte de locul secund, ocupat de Manchester City si la 5 puncte de liderul Arsenal. ”Vulpile” au parasit zona rosie dupa cateva rezultate excelente, cel mai notabil fiind cel din etapa trecuta: 4-1 vs Tottenham, iar orice punct obtinut in meciurile contra echipelor de top sunt binevenite pentru ei. Manchester United are doar un succes in ultimele 6 partide directe cu Leicester, iar partida de azi se anunta una destul de dificila, adversarul fiind unul incomod. Mizez pe un meci controlat in mare parte de gazde care cred ca intr-un final vor si marca minim un gol.

cota2.ro

CFR CLUJ - FC ARGES

Ardelenii s-au facut de ras cu Lazio in UEFA Conference League si spun acest lucru pentru ca trupa lui Dan Petrescu a pierdut, in ciuda faptului ca din minutul 15 au avut superioritate numerica. Mai mult decat atat, cei de la CFR Cluj nu au reusit sa cadreze decat un sut pe spatiul portii, iar acest lucru a adus destul de multa ingrijorare in tabara ”feroviarilor”. FC Arges nu a mai castigat in campionat de 4 luni, iar Marius Croitoru e pe picior de plecare din ”trivale”. CFR a castigat la zero ultimele 5 meciuri de pe teren propriu contra pitestenilor si am asteptari destul de mari in jocul de azi. Cred ca echipa gazda va domina meciul, isi va crea multe ocazii si va castiga jocul de o maniera categorica.

ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO

Trupa lui ”Cholo” Simeone se poate apropia la doar doua puncte de podium in LaLiga, iar punctele din jocul de diseara contra celor de la Bilbao sunt extrem de importante. ”Bascii” tintesc si ei un loc de cupe europene in acest sezon, iar in meciurile contra echipelor din fruntea ierarhiei au facut mereu o figura frumoasa. Atletico Madrid are o singura infrangere pe teren propriu contra lui Bilbao, in ultimele 8 meciuri, iar traditia aceasta cred ca va continua si in aceasta noua confruntare. Anticipez un joc in care madrilenii vor domina la multe capitole si in care oaspetii vor incerca sa de-a lovitura pe contraatac, acestia avand cativa jucatori extrem de rapizi in ofensiva, cel mai important nume fiind al lui Inaki Williams.

FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA

”Derby-ul” etapei din Superliga se joaca in aceasta seara pe ”Arena Nationala”, intre FCSB si Universitatea Craiova. Cele doua formatii sunt despartite doar de 3 puncte si ambele vin dupa succese in ultima etapa. In ultimele 6 meciuri directe, cele doua cluburi si-au impartit victoriile, iar in meciurile de la Bucuresti am avut mereu goluri, tinand cont ca statistica ne indica un singur 0-0 in ultimii 9 ani. Partida de diseara va fi condusa de Adrian Cojocaru, un central cu o medie mare de cartonase si faulturi acordate. Va fi un meci cu multa incarcatura, iar nervii vor ceda in unele momente, mai ales atunci cand vor aparea si faulturile dure. Mizez pe goluri, dar si pe un numar mare de avertismente in partida dintre ”ros-albstri” si olteni, la o cota foarte buna.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester United vs Leicester City
Pronostic:
Manchester Utd va avea peste 3.5 șuturi pe poartă + Manchester Utd marchează peste 0.5 goluri + Manchester Utd va avea peste 4.5 cornere
Cota
1.75
CFR Cluj vs FC Arges
Pronostic:
CFR Cluj va avea peste 3.5 șuturi pe poartă + CFR Cluj marchează peste 0.5 goluri + CFR Cluj va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.75
Atletico Madrid vs Athletic Bilbao
Pronostic:
Atl.Madrid marchează peste 0.5 goluri + Atl.Madrid va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.80
FCSB vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci + Peste 4.5 cartonașe în meci
Cota
1.70
Cota finala: 9.37
Profit: 58.59
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro