Ponturi Pariuri Fotbal AS Roma vs Hellas Verona

BETFAIR EXCHANGE

Începută vineri seară cu meciul dintre Sassuolo - Napoli, scor 0-2 (cu două goluri anulate prin intermediul VAR-ului, ca să nu ne iasă nouă biletul acela curajos de cotă „3.10” - un gol ne mai trebuia!), etapa a 23-a din Serie A programează astăzi alte cinci partide. În ultima confruntare a zilei, pe „Stadio Olimpico” din Roma, față în față vor fi AS Roma și Hellas Verona, două formații cu obiective total diferite. Gazdele, locul 5 în clasament, cu 41 de puncte, continuă lupta pentru un loc în viitoarea ediție a UEFA Champions League. La polul opus, Hellas Verona, locul 18, primul retrogradabil, are ca obiectiv un loc în viitoarea ediției a Serie A!

AS Roma vine după un egal, 1-1, în deplasare, cu Lecce, un meci în care statistica a fost de partea echipei lui José Mourinho. Degeaba, însă! Cu 29 de goluri înscrise în 22 de etape, Roma rămâne în continuare cea mai zgârcită dintre fruntașele campionatului italian. Revenirea lui Paulo Dybala - patru goluri înscrise în 2023 - nu a modificat semnificativ capitolul goluri marcate. Cu toate acestea, Roma a marcat în ultimele 12 meciuri oficiale (Serie A și Coppa Italia) cel puțin un gol.

cota2.ro

Instalarea în decembrie a lui Marco Zaffaroni pe banca tehnică a echipei Hellas Verona a reprezentat o mutare inspirată a conducătorilor echipei „gialloblu”. Cu Zaffaroni la cârmă, Verona a contabilizat două victorii, trei egaluri și o singură înfrângere, 0-1, în deplasare, cu Inter Milano. De patru etape, Verona e neînvinsă și, în plus, a marcat de fiecare dată. Ca și AS Roma, Hellas Verona nu se dă nici ea ăn vând după spectacol! Doar 20 de goluri marcate în 22 de etape.

Un pariu „ambele echipe marchează” are o cotă de 2.40 în Betfair Exchange! Merită încercat!

Vom vedea împreună meciul AS Roma - Hellas Verona diseară, pe Digi 3, de la ora 21:45! 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
AS Roma vs Hellas Verona
Pronostic:
ambele marchează
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro