Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs CSU Craiova

Superbet

Etapa a 26-a din SuperLigă programează derby-ul dintre FCSB și CSU Craiova, întâlnire ce a devenit mult mai interesantă după ce Rapid s-a împiedicat de ultima clasată, CS Mioveni.

Astfel, roș-albaștrii pot mări diferența față de locul 4, dacă vor câștiga azi, în timp ce oltenii pot profita la maximum în cazul unei victorii: o depășesc pe Rapid și o vor egala pe FCSB.

cota2.ro

FCSB (locul 3, 47 de puncte) vine după două succese consecutive foarte importante: succes în derby-ul cu CFR, chiar la Cluj, și victorie cu FC Voluntari, adversar care i-a răpit, în sezonul trecut, șansa unei finale la titlu cu CFR.

Dincolo, la Craiova e agitație mare, după ce clubul a decis să se despartă de mai mulți jucători importanți chiar în ultimele zile de transferuri. Arlauskis, Nistor, Papp și Martic sunt cei care au părăsit-o pe CSU, iar trupa lui Neagoe nu a adus nimic în locul lor. CSU e pe locul 5, cu 44 de puncte, și vine pe Arena Națională după ce a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-0.

  • În tur, CSU Craiova s-a impus în fața celor de la FCSB, scor 2-1;
  • Tot craiovenii sunt pe plus și dacă luăm în calcul ultima vizită de la București! CSU a câștigat cu FCSB, 2-0, în cel mai recent meci cu roș-albaștrii în postura de gazde;
  • Totuși, FCSB stă încă mai bine la confruntările directe, cu 3 succese din ultimele 5 meciuri directe;
  • Într-un clasament al meciurilor jucate acasă, FCSB e doar pe 5, cu 22 de puncte adunate în 12 partide. La ultimul meci găzduit, jucătorii lui Mihai Pintilii au cedat dramatic cu Farul, 2-3. 24 de goluri a înscris FCSB pe teren propriu până acum;
  • CSU Craiova e pe minus în deplasare! 4 victorii, 3 remize și 5 înfrângeri. Mai mult, oltenii au două ”ieșiri” la rând în care au pierdut, iar în ultimele 5 deplasări au câștigat doar un meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs CSU Craiova
Pronostic:
FCSB va avea: peste 0,5 goluri & peste 3,5 șuturi pe poartă & peste 3,5 cornere
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: 13.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro