Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Daniil Medvedev

BETANO

Pentru astăzi avem avancronica finalei de la Rotterdam intre doi dintre jucătorii de top din circuit, Jannik Sinner si Daniil Medvedev. MaI jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Jannik Sinner a ajuns la 8 victorii consecutive hard indoor și este în fața celui de-al doilea titlu consecutiv în ultima lună, însă adversarul de astăzi va fi la cu totul alt nivel. Italianul în vârstă de doar 21 ani pare să revină la formă din finalul lui 2021 când participa la Turneul Campionilor și cel mai probabil va ajunge destul de repede în topul circuitul, majoritatea specialiștilor văzându-l chiar un viitor lider mondial. Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 7 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. A început anul cu eliminarea dramatică de la Australian Open în fața lui Tsitsipas, însă apoi a câștigat titlul la Montpellier, iar aici si-a luat revanșa în fața grecului, eliminându-l fără drept de apel. A mai trecut de Bonzi, Wawrinka si Griekspoor fiind extrem de solid pe propriul serviciu și alegând cele mai bine soluții în momentele cheie.

cota2.ro

Daniil Medvedev face cel mai bun turneu din ultima perioadă și ajunge în prima sa finală după ceva luni, aici la Rotterdam. El este un jucător rus de 26 ani, fost lider mondial, momentan pe locul 11 ATP ce vine după un an mult sub așteptări în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 14 titluri ATP. În 2022 a câștigat trofee la Los Cabos și Viena și a pierdut finalele de la Halle și Hetsogenbosch, în rest rezultatele sale fiind modeste. A început anul cu semifinale la Adelaide, unde a pierdut cu Djokovic, iar la Australian Open a pierdut oarecum surprinzător în minimum de seturi cu Korda. Aici a jucat din ce în ce mai bine și după un sfert greoi cu Fokina, a trecut fără probleme de Van de Zandschulp, Felix Auger Aliassime și Dimitrov în semifinale.

Jannik Sinner traversează o perioadă foarte bună și este excelent la retur. De curând a primit 1 singur as de la Tsitsipas, 2 de la Wawrinka și 4 de la Griekspoor într-o partidă de 25 de game-uri. Medvedev a fost bun aici, însă nu a excelat la serviciu. A trimis 9 ași cu Fokina într-un meci de 3 seturi, 6 cu van de Zaandschulp, 4 cu Felix Auger Aliassime și 8 cu Dimitrov. Toti jucătorii amintiți mai sus sunt mult mai slabi la retur decât Sinner, italianul fiind foarte combativ, reușind să atingă chiar și mingiile foarte grele. În aceste condiții merg pe Medvedev - sub 7.5 ași la o cotă foarte bună.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Daniil Medvedev - sub 7.5 ași
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro