Ponturi Pariuri Fotbal U Craiova 1948 vs FC Voluntari

Superbet

U CRAIOVA 1948 - FC VOLUNTARI

Azi, de la ora 20:00, U Craiova 1948 primeste vizita celor de la FC Voluntari in ultima partida din etapa cu numarul 26 a Superligii. In runda precedenta, U Craiova 1948 a invins Rapidul in ”Giulesti” cu scorul de 2-1, dupa golurile reusite de Bauza si Bahassa, iar FC Voluntari a cedat in fata celor de la FCSB, scor 1-2, singurul gol al ilfovenilor fiind marcat de Lopes in minutul 90.

U Craiova 1948 se claseaza pe locul 8 in acest moment si inca spera la Play-Off, chiar daca diferenta dintre ei si Sepsi, ocupanta locului 6, este de 7 puncte. Tinand cont de program, oltenii sunt avantajati avand in vedere ca in ultimele 4 etape din sezonul regular intalnesc Mioveni, Chindia, Botosani si Hermannstadt, in timp ce covasnenii vor avea dueluri de foc cu CFR Cluj, FCSB si Farul. Tinand cont de acest aspect, e de asteptat ca trupa lui Nicolo Napoli sa abordeze meciul ofensiv inca din start si sa puna presiune pe defensiva adversa. In ultimul joc disputat pe propriul teren, U Craiova 1948 a dat de pamant cu Universitatea Cluj pe care au invins-o cu un sec 5-0. 

cota2.ro

FC Voluntari ocupa in acest locul 12, iar lucrurile merg extrem de prost pentru formatia lui Liviu Ciobotariu, care a bifat doar infrangeri in noul an. In cele 12 meciuri disputate in deplasare, in acest sezon, ilfovenii au reusit sa obtina doar 11 puncte si sa marcheze doar 10 goluri. In runda urmatoare, Voluntari va primi vizita celor de la Universitatea Craiova, o echipa care viseaza la titlu si care vine dupa 4 puncte obtinute din duelurile cu CFR Cluj si FCSB. E de asteptat ca in formula de start a oaspetilor sa vedem si ceva modificari fata de ultima etapa. Nemec e asteptat sa faca echipa cu Damascan in ofensiva, iar in defensiva, Ciobotariu sa foloseasca o linie de 4 sau chiar 5 fundasi.

Ma astept la un joc cu multe faze de poarta, avand in vedere obiectivele celor doua formatii, dar si forma prin care trec. Statistic, FC Voluntari are un procentaj mai bun in ceea ce priveste meciurile din deplasare in care a marcat, decat cel al oltenilor in ceea ce priveste meciurile de pe teren propriu in care au punctat cel putin o data. Gazdele sunt favorite si cele 3 puncte puse in joc sunt esentiale in aceasta lupta pentru ”Top 6”. Consider ca majoritatea atacurilor se vor desfasura in jumatatea oaspetilor, iar la finalul partidei, statisticile vor fi de acestora. Pentru acest joc am ales sa mizez pe un SuperPariu din oferta Superbet, anume ”U Craiova 1948 va avea peste 2.5 suturi pe poarta + U Craiova 1948 marcheaza peste 0.5 goluri + U Craiova 1948 va avea peste 3.5 cornere”, la o cota de 1.90.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Craiova 1948 vs FC Voluntari
Pronostic:
U Craiova 1948 va avea peste 2.5 suturi pe poarta + U Craiova 1948 marcheaza peste 0.5 goluri + U Craiova 1948 va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro