Ponturi Pariuri Tenis Elena Rybakina vs Bianca Andreescu

BETANO

Pentru astăzi vă propun avancronica partidei din primul tur al turneului WTA de la Dubai, acolo unde avem un meci tare între Elena Rybakina și Bianca Andreescu. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor douăjucătoare precum și pronosticul propus.

Elena Rybakina este o sportivă de 23 ani născută la Moscova, ce reprezintă însă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 10 WTA. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. Anul 2022 a fost de vis pentru ea, câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele finale la majoritatea turneelor la care a participat. A început bine și 2023, reușind să joace finala la Australian Open, după ce a bătut-o fără drept pe apel pe liderul mondial, Iga Swiatek. A pierdut în turul secund la Abu Dhabi, iar la Doha nu a participat părând însă că are nevoie de o pauză după A.O. 

cota2.ro

Bianca Andreescu este o jucătoare de origine română ce reprezintă Canada, momentan pe locul 37 WTA. Ea a intrat în istoria tenisului feminin prin titlul cucerit la US Open în 2019, la doar 19 ani, după o finală memorabilă cu Serena Williams. Deși a ajuns până pe locul 4 WTA, Andreescu s-a confruntat cu mari probleme, atât de ordin fizic cât și psihic lipsind aproape 2 ani de pe teren. A revenit în aprilie 2022 și a obținut câteva rezultate notabile, finală la Bad Homburg și victorii cu jucătoare bune precum Kasatkina, Samsonova ori Kvitova. A început anul cu o eliminare surprinzătoare la Australian Open în fața Cristinei Bucsa, la Hua Hin s-a retras în semifinala contra Lesyei Tsurenko, iar la Abu Dhabi a pierdut în primul tur contra Yuliei Putintseva, acuzând de fiecare dată probleme fizice . 

Elena Rybakina este în acest moment una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul feminin, în special pe hard, iar eu o văd chiar printre favoritele la câștigarea trofeului de la Dubai. Pe suprafețe rapide Elena servește extrem de puternic și bine plasat, trimițând mulți ași și oferind puține șanse adversarelor pe retur. Recent are 19 ași cu Haddad Maia, 9 cu Sabalenka, 10 cu Azarenka, 11 cu Ostapenko, 6 cu Swiatek ori 14 cu Collins. Andreescu este într-o revenire de formă, însă este destul de imobilă și cu siguranță nu este la cel mai bun nivel din punct de vedere fizic, lucru demonstrat atât la Hua Hin unde a abandonat, dar si la Abu Dhabi. Cele două s-au întâlnit o singură dată, anul trecut la Wimbledon, atunci când Rybakina s-a impus în 2 seturi câștigând ulterior si trofeul .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elena Rybakina vs Bianca Andreescu
Pronostic:
Elena Rybakina - peste 6.5 ași
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro