Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

BETANO

Jong FC Utrecht și NAC Breda se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 25 din Eerste Divisie, al doilea eșalon fotbalistic al Olandei. Jong Utrecht este formația unde prim-divizionara FC Utrecht promovează și testează fotbaliștii. Dacă echipa mare e într-un tărâm al nimănui în Eredidivie, locul 7, cea condusă de bosniacul Darije Kalezic este într-o postură complicată. Jong Utrecht ocupă ultima poziție în Eerste Divisie, doar 17 puncte obținute în primele 24 de runde. Lotul are o medie de 19.5 ani, cu doar 4 fotbaliști străini.

NAC Breda, formație obișnuită cu prima divizie olandeză, a intrat în al 4-lea sezon consecutiv pe scena secundă. Formația pregătită de neamțul Peter Hyballa ocupă locul 11 în acest moment, cu 34 de puncte. Are un meci restant, așa că păstrează șanse la play-off. Distanța până la poziția a 8-a este de doar 4 lungimi. Lotul, cotat la 8.73 de milioane de euro, este al 5-lea ca valoare din competiție. 

cota2.ro

• NAC Breda a câștigat meciul direct cu Jong Utrecht din turul campionatului, scor 3-1

• 37 de goluri a marcat NAC Breda în acest campionat. Jong Utrecht a marcat doar 22, a doua cea mai slabă ofensivă din campionat

• Jong Utrecht are 6 meciuri consecutive fără victorie

• 136 de ocazii de gol și-a creat NAC Breda în acest sezon. Jong Utrecht, doar 110

• Jong Utrecht are cel mai slab lot din competiție, singurul cotat la sub 4 milioane de euro

Pe Betano, cota pentru un rezultat de egalitate sau victoria lui NAC Breda (X2) este @1.50.

----------------------

FCU Craiova și FC Voluntari închid etapa cu numărul 26 din Liga 1, astăzi, de la ora 20:00. FCU Craiova vine după două prestații entuziasmante, victorii 5-0 cu U Cluj și 2-1 cu Rapid. Nu doar rezultatele au fost excelente, ci și maniera de exprimare a trupei lui Nicolo Napoli. Bauza și Bahassa se distrează pe teren și au dus formația olteană la borna celor 30 de puncte, pe locul 8. Pentru disputa de astăzi, antrenorul italian poate alinia formula standard. Singurul indisponibil este portarul Robert Popa, intrat într-un conflict cu cei din conducere. Popa își pierduse oricum postul de titular. Gazdele vor avea astăzi și susținerea fanilor, după un meci în care Adrian Mititelu a decis să închidă porțile stadionului. 

FC Voluntari a pierdut toate cele 4 meciuri disputate în anul 2023 și a coborât până pe poziția a 12-a. Are 26 de puncte, doar două lungimi avans față de locurile direct retrogradabile. Dacă în cazul oltenilor jocul oferă motive de optimism, aici situația e fix opusă. Trupa lui Liviu Ciobotariu are o exprimare greoaie, ajunge greu în prejma careului advers, singurele arme fiind fazele fixe. 

• FCU Craiova a câștigat ultimul meci direct împotriva lui FC Voluntari, 1-0, în Cupa României

• 29 de goluri a înscris FCU Craiova în acest campionat. FC Voluntari a marcat doar 22

• 122 de ocazii de gol și-a creat FCU Craiova în actuala ediție de campionat. FC Voluntari e penultima în această ierarhie, cu doar 88 de oportunități de gol

• 138 de cornere a obținut FCU Craiova în acest sezon, locul 2 în Superligă. FC Voluntari a beneficiat de 96 de lovituri de la colțul terenului.

Pe Betano, cota pentru pariul combinat 1X și peste 0.5 goluri FCU Craiova este @1.42 și se poate crea cu ajutorul funcției BetBuilder+

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jong Utrecht vs NAC Breda
Pronostic:
X2
Cota
1.50
FCU Craiova 1948 vs FC Voluntari
Pronostic:
1X & Craiova marchează
Cota
1.42
Cota finala: 2.13
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro