Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Real Madrid

LasVegas

LIVERPOOL - REAL MADRID

De la ora 22:00, pe ”Anfield”, Liverpool primeste vizita celor de la Real Madrid, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League. Ultima data cand cele doua formatii s-au intalnit a fost chiar in finala din sezonul trecut de la Paris, meci in care ”galacticii” au cucerit trofeul dupa un reusita semnata de Vinicius in minutul 59, la singurul sut pe poarta al echipei lui Carlo Ancelotti. Un lucru important de mentionat este ca in acel meci, Liverpool nu a reusit sa marcheze nici macar un gol, in ciuda celor 23 de ocazii avute si a celor 9 suturi cadrate pe poarta lui Thibaut Courtois.

Liverpool s-a clasat pe locul secund in Grupa A, la egalitate de puncte cu cei de la Napoli, insa cu un golaveraj mai slab. Liverpool a castigat toate cele 3 meciuri din grupa disputate pe propriul teren si a inregistrat o medie de 2 goluri marcate per meci. ”Cormoranii” vin dupa doua victorii importante in Premier League cu Everton (2:0) si Newcastle (2:0) si s-au apropiat la 7 puncte de Tottenham, echipa aflata pe pozitia a 4-a, ultima care ofera prezenta in grupele UEFA Champions League, in sezonul viitor. In aceasta seara, Jurgen Klopp nu poate conta pe serviciile lui Arthur, Diaz, Konate si Thiago, insa tenhicianul german il va avea la dispozitie pe Virgil van Dijk, olandezul fiind accidentat la inceputul acestui an.

cota2.ro

Real Madrid a castigat Grupa F, obtinand numai putin de 13 puncte, cu unul singur mai mult decat ocupanta locului 2, RB Leipzig. Spaniolii au inregistrat o medie de 2 goluri per meci in jocurile din deplasare, din care au reusit sa obtina doar 4 puncte din cele 9 puse in joc. ”Galacticii” vin dupa 4 succese consecutive, printre care si victoria din finala Cupei Mondiale a Cluburilor, obtinuta in fata celor de la Al-Hilal, scor 5-3. Real Madrid e pe locul secund in LaLiga, la 8 puncte distanta de liderul Barcelona, iar Karim Benzema este al doilea cel mai bun marcator din campionat, cu 11 reusite in 22 de partide. Pentru jocul de pe ”Anfield”, Carlo Ancelotti nu se va putea baza pe Diaz, Kross, Mendy si Tchouameni.

Liverpool (4-3-3): Alisson Becker - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Bajcetic - Salah, Nunez, Gakpo

Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Eder Militao, Rudiger, Alaba - Modric, Ceballos, Camavinga - Valverde, Benzema, Vinícius Júnior

Pontul meu pentru meciul Liverpool - Real Madrid este ”Peste 22.5 suturi + Peste 8.5 cornere”, la o cota de 1.97, disponibila pe LasVegas.ro. Ambii tehnicieni au declarat la conferinta de presa ca se asteapta la un meci foarte intens si dificil, mai ales ca ambele echipe au un moral destul de bun, dupa ultimele rezultate oinregistrate. Cele doua pariuri pe care le-am combinat au legatura intre ele deoarece majoritatea cornerelor rezulta in urma unor suturi respinse de portari sau blocate. Consider ca acest pariu merita jucat avand in vedere ca atat Liverpool, cat si Real Madrid mizeaza pe formule ofensive, cu trei atacanti, iar intre buturi se afla doi dintre cei mai buni portari ai planetei.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Liverpool vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 22.5 suturi + Peste 8.5 cornere
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro