Ponturi Pariuri Fotbal Eintracht Frankfurt vs Napoli

UNIBET

EINTRACHT FRANKFURT - NAPOLI

De la ora 22:00, pe ”Deutsche Bank Park”, Eintracht Frankfurt primeste vizita celor de la Napoli, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League. Cele doua formatii s-au mai intanit acum 29 de ani in optimile Cupei UEFA, iar Eintracht a reusit sa treaca mai departe dupa doua victorii cu 1-0. In mansa tur din Germania, Buso si-a marcat in propria poarta in minutul 55, iar la returul din Italia, Falkenmayer marca in minutul 54.

Eintracht Frankfurt a terminat Grupa D pe locul 2, la doar un punct distanta de Tottenham. Germanii au obtinut numai putin de 10 puncte din cele 6 partide, 4 dintre ele stranse dupa cele 3 jocuri de pe propriul teren. ”Vulturii” au avut un sezon fantastic in Europa League, anul trecut, si au reusit sa-si adjudece trofeul dupa finala contra celor de la Glasgow Rangers decisa dupa executarea loviturilor de departajare. Frankfurt se afla pe locul 6 in Bundesliga, la doar doua puncte de locurile de UEFA Champions League si la 5 puncte distanta de liderul Bayern Munchen. Oliver Glasner nu are absente importante, singurul semn de intrebare fiind la Rode, jucatorul celor de la Eintracht acuzand semne de boala. 

cota2.ro

Napoli a castigat Grupa A din care au mai facut parte Liverpool, Ajax si Rangers si a avut cea mai buna ofensiva dintre toate echipele din faza grupelor, cu 20 de goluri marcate in 6 partide. Napoli e lider detasat in Serie A unde a ajuns deja la 62 de puncte obtinute dupa 23 de partide si detine cea mai buna ofensiva si cea mai buna defensiva din campionat cu 56 de goluri marcate si doar 15 primite. Principalele piese din atacul trupei lui Spalletti sunt Osimhen si Kvaratskhelia, cei doi jucatori marcand numai putin de jumatate din golurile napoletanilor. Singura absenta pentru Napoli in aceasta deplasare de la Frankfurt e cea a lui Raspadoni, jucatorul italian accidentandu-se la coapsa dupa ce a jucat doar 8 minute in partida cu Cremonese.

Eintracht Frankfurt (3-4-3): Trapp - Smolcic, Ndicka, Tuta - Buta, Kamada, Sow, Max - Lindstrom, Gotze - Kolo Muani

Napoli (4-3-3): Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Rui - Lobotka, Anguissa, Zielinski - Kvaratskhelia, Osimhen, Lozano

Pariul meu pentru meciul Eintracht Frankfurt - Napoli este ”Randal Kolo Muani peste 0.5 suturi pe poarta + Victor Osimhen peste 0.5 suturi pe poarta + Khvicha Kvaratskhelia peste 0.5 suturi pe poarta”, la o cota de 4.50, disponibila la Unibet. Toti cei trei jucatori au cifre excelente in acest sezon si au fost decisivi in partidele jucate de Eintracht Frankfurt, respectiv Napoli, iar cota acestui combo e una extrem de valoroasa, tinand cont ca aceleasi selectii, au o cota de doar 2.50 la alta casa de pariuri. E un pariu dificil, dar cota este extrem de apetisanta si merita incercata.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Eintracht Frankfurt vs Napoli
Pronostic:
Randal Kolo Muani peste 0.5 suturi pe poarta + Victor Osimhen peste 0.5 suturi pe poarta + Khvicha Kvaratskhelia peste 0.5 suturi pe poarta
Cota
4.50
Cota finala: 4.50
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro