Ponturi Pariuri Tenis Jule Niemeier vs Panna Udvardy

Fortuna

Pentru astăzi vă propun un pronostic din primul tur al turneului WTA de la Merida, Mexic . Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Jule Niemeier este o sportivă din Germania de 23 ani, momentan pe locul 69 WTA. Ea este o jucătoare puternică, care intr-o zi bună poate obține rezultate mari, însă are si destule perioade de black-out în care este de nerecunoscut. Niemeier vine după un an bun în care a cucerit primul titlu WTA al carierei, la Makarska, dar mai ales a impresionat la Wimbledon și US Open, unde a ajuns în sferturi, respectiv optimi de finală. Nici ea nu este in cea mai bună formă, însă majoritatea partidelor au fost pierdute la limită și cu adversare superioare celor cu care a jucat Udvardy.

cota2.ro

Panna Udvardy este o sportivă de 24 ani din Ungaria, aflată pe locul 88 WTA. Ea a intrat în premieră în top 100 după rezultatele excelente obținute în 2021, câștigând numai puțin de 5 turnee de nivel ITF, toate însă pe zgură. Panna joacă aproape în exclusivitate în turnee mici, având rezultate bune contra unor adversare modeste. A câștigat în 2022 și un turneu ITF pe hard, la Baranquilla în Columbia, însă și acolo toate adversarele au fost din afara top 100. Forna sa este slabă, are 4 înfrângeri în ultimele 5 partide, deși adversarele au fost din afara top 200.

Udvardy traversează o perioadă foarte slabă și a pierdut recent cu Hovde ori Hartono, jucătoare extrem de modeste. În meciurile cu jucătoare mai bune a pierdut fără drept de apel, câștigând doar 5 game-uri cu Osorio Serrano si 7 cu Blinkova. Niemeier esre superioară la toate capitolele, iar pe hard o poate domina fără probleme pe jucătoarea maghiară. Merg pe o victorie scurtă.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Jule Niemeier vs Panna Udvardy
Pronostic:
Victorie Jule Niemeier 2-0
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro