Ponturi Pariuri Tenis Jelena Ostapenko vs Aryna Sabalenka

BETANO

În optimile de finală ale turneului WTA de la Dubai, avem un meci foarte tare între Jelena Ostapenko și Aryna Sabalenka. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Jelena Ostapenko este o letonă de 25 ani clasată pe locul 20 WTA. Ea a intrat în atenția publicului în 2017 când reușea să câștige titlul de la Roland Garros după o finală memorabilă împotriva Simonei Halep. De atunci au mai urmat alte 3 titluri Premier însă chiar și așa pare foarte putin pentru potențialul extraordinar al Jelenei. Principala sa problemă este inconstanţa, fiind capabilă de meciuri incredibile, dar și de partide foarte slabe. În 2022 a câștigat titlul aici după ce le-a bătut pe Halep și Swiatek și a ajuns în finală la Eastbourne și Seoul. Are însă și foarte multe meciuri extrem de slabe, dacă ne gândim că în debutul anului la Adelaide i-a luat doar 3 game-uri Irinei Begu, ori că nu a luat set cu Kalinskaya. Forma sa este bună, are 9 victorii anul acesta, iar la Australian Open a ajuns până în sferturi fiind eliminată de Rybakina. În primele 2 tururi a trecut fără probleme de Zavatka și Linda Fruhvirtova.

Aryna Sabalenka este o jucătoare din Belarus de 24 de ani clasată pe locul 2 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin în ultimii ani, câștigătoare a numai puțin de 11 trofee WTA și campioană la Australian Open. Confruntată în trecut cu anumite probleme în special de ordin mental și al încrederii în sine, în ultimii 2 ani Aryna are semifinale la Wimbledon și US Open, titluri la Madrid și Abu Dhabi, finale la Turneul Campionilor, Hertsogenbosch și Stuttgart, totul culminând cu primul turneu de mare șlem al carierei cucerit la Melbourne. Ea are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic, într-o zi bună fiind aproape imposibil de returnat.

Aryna Sabalenka este fără îndoială jucătoarea momentului în tenisul feminin, proaspăta campioană de la Australian Open fiind intr-o formă extraordinară. Ea are 12 victorii consecutive în 2023 câștigând toate meciurile, perioadă în care a fost dominantă și a pierdut un singur set din cele 25 disputate. Ieri nu i-a dat absolut nicio șansă lui Davies, cedând un singur game și având un procentaj incredibil de 88 % cu primul serviciu. Ostapenko este o jucătoare valoroasă, însă este destul de imobilă și nu îi dau multe șanse. Merg pe 2-0 Sabalenka.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jelena Ostapenko vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Victorie Aryna Sabalenka 2-0
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro