Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs FC Porto

Superbet

INTER MILANO - FC PORTO

De la ora 22:00, pe ”Stadio Giuseppe Meazza”, Inter Milano primeste vizita celor de la FC Porto, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League. Gazdele au terminat pe locul secund in Grupa C din care mai faceau parte Bayern Munchen, FC Barcelona si Viktoria Plzen,in timp ce oaspetii au castigat Grupa B, din care mai faceau parte Club Brugge, Bayer Leverkusen si Atletico Madrid. 

Inter Milano vine o serie de 5 meciuri fara infrangere, in care a reusit sa bifeze numai putin de 4 succese, in timp ce Porto nu a mai cunoscut gustul infrangerii de la un duel cu Benfica, disputat spre finalul lunii octombrie a anului trecut. Simone Inzaghi nu poate conta in partida din aceasta seara pe Joaquin Correa si Dalbert, ambii fiind accidentati. Totusi, italienii pot alinia un prim 11 exceptional, cu o linie de mijloc formata din 5 jucatori si cu un ”duo” letal in atac format din Lukaku si Lautaro Martinez. De partea cealalta Sergio Conceicao nu-i va avea la dispozitie pe Gabriel Veron si Francisco Meixedo, iar Cardoso, Evanilson, Galeno, Otavio si Uribe sunt trecuti in acest moment ca fiind incerti, iar cativa dintre ei, cel mai probabil, nu vor incepe din primul minut.

cota2.ro

Inter Milano (3-5-2): Onana - Bastoni, Acerbi Skriniar - Dimarco, Brozovic, Calhanoglu, Barella, Dumfries - Lukaku, Martinez

FC Porto (4-3-1-2): Costa - Mario, Pepe, Carmo, Sanusi - Aquino, Grujic, Franco - Eustaquio - Namaso, Taremi

Porto e un adversar dificil pentru cei de la Inter care vor trebui sa obtina un avantaj important inaintea meciului retur care se anunta infernal, pe ”Estadio do Dragao”, unde 40.000 de suporteri creeaza o atmosfera apasatoare pentru echipa oaspete. Mizez pe un meci in care Inter va reusi sa puncteze si isi va crea destul de multe ocazii. Pariul meu pentru meciul Inter Milano - FC Porto este ”Inter Milano va avea peste 3.5 suturi pe poarta + Inter Milano marcheaza peste 0.5 goluri + Inter Milano va avea peste 3.5 cornere”, la o cota de 1.80, disponibila in rubrica ”SuperPariuri” din oferta Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter Milano vs FC Porto
Pronostic:
Inter Milano va avea peste 3.5 suturi pe poarta + Inter Milano marcheaza peste 0.5 goluri + Inter Milano va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro