Ponturi Pariuri Fotbal Leipzig vs Manchester City

UNIBET

După ce ieri am avut minunăția de Liverpool - Real Madrid 2-5, care ne-a surprins în totalitate, azi parcă niciun duel nu se mai ridică la nivelul de spectaculozitate văzut pe Anfield.

Dar e totuși zi de UEFA Champions League și duelurile dintre Inter și Porto, de la Milano, și Leipzig - Manchester City, de la Leipzig, n-au cum să ne lase chiar indiferenți.

cota2.ro

Pentru pariul nostru de azi alegem confruntarea din Germania, dar ne ferim de zona de soliste și chiar și de cea de goluri pentru că sunt câteva absențe în ambele tabere care complică destul de tare această primă manșă.

Olmo e out pentru gazde, în timp ce Nkunku, starul lui Leipzig, e și el incert pentru meciul de azi, iar la Manchester City sunt 3 absențe importante din linia de start: fundașii Laporte și Stones, dar și Kevin De Bruyne. Stones e accidentat, în timp ce Laporte și De Bruyne sunt răciți și au fost menajați de Guardiola.

  • Nemții abordează cel mai important meci al sezonului după un succes clar în Bundesliga: 3-0 pe terenul lui Wolfsburg. În campionat, Leipzig e abia pe locul 5 și are o întârziere de 4 puncte față de cele 3 echipe care conduc ierarhia în acest moment: Bayern, Dortmund și Union Berlin;
  • Manchester City s-a împiedicat neașteptat în campionat de Nottingham, scor 1-1, și a dat cu piciorul astfel victoriei din derby-ul de titlu cu Arsenal. ”Cetățenii” au 2 puncte sub ”tunari”, dar liderul din Premier League are și un meci mai puțin disputat, iar diferența s-ar putea mări la 5.

Așa cum am spus, pentru duelul de azi preferăm să mergem în zona unui pariu special. Mizăm pe stilul avansat și avântat al lui Manchester City, dar punem la socoteală și faptul că Leipzig va apela, în mod cert, la arma contraatacului. Sincronizarea ar trebui să fie perfectă în ambele părți, dar e greu de crezut că oamenii rapizi din atacul gazdelor vor reuși mereu să păcălească ieșirile la ofsaid ale ”cetățenilor”.

Îl știm pe Timo Werner bine atât din Bundesliga cât și din Premier League, iar viteza lui peste medie ar putea să-l împingă, măcar o dată, în afara jocului. Cota pentru un astfel de scenariu este excelentă și poate fi jucată atât pe bilet single, dar și combinată cu alte selecții.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Leipzig vs Manchester City
Pronostic:
Peste 0,5 ofsaiduri Timo Werner
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro