Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 11.02

Superbet

AS Roma - RB Salzburg

Trupa lui Jose Mourinho are de recuperat acel handicap de un gol din turul disputat saptamana trecuta in Austria, cand elevii lui Matthias Jaissle s-au impus cu 1-0 dupa reusita semnata de Capaldo in minutul 88. Pe ”Olimpico”, AS Roma a bifat 5 succese in ultimele 6 partide, singura infrangere fiind in fata lui Cremonese, in Cupa Italiei. Roma a triumfat anul trecut in UEFA Conference League unde si-au adjudecat trofeul dupa finala cu Feyenoord, incheiata cu scorul de 1-0. Chiar daca Dybala si Abraham sunt incerti si este putin probabil sa-i vedem pe teren, Roma are resurse, iar tehnicianul portughez poate alinia o formatie care poate reusi calificarea. Salzburg va juca cartea contraatacului in aceasta seara, insa nu stiu in ce masura vor si reusi acest lucru. Mizez pe echipa favorita ca va marca si va controla partida.

cota2.ro

Manchester United - FC Barcelona

De la 22:00, pe ”Old Trafford”, Manchester United si FC Barcelona se reintalnesc dupa duelul spectaculos de saptamana trecuta, incheiat cu scorul de 2-2. Ambele echipe pastreaza sanse de calificare, balanta fiind usor inclinata catre ”diavoli”, care vor juca pe propriul teren. In tur s-au inregistrat numai putin de 25 de ocazii de gol, 13 suturi cadrate si 13 lovituri de colt, iar aceste statistici ma fac sa cred ca si in acest retur o sa avem parte de foarte multe faze de poarta. Rashford si Lewandowski sunt doi dintre cei mai in forma atacanti ai momentului, iar in partida tur, englezul a reusit sa puncteze, iar polonezul a fost periculos la doua faze importante semnate de ”catalani”. Cred ca in aceasta seara, ambii vor reusi sa cadreze minim un sut pe poarta, iar cota pentru un astfel de deznodamant este destul de valoroasa.

Anderlecht - Ludogorets

Fosta adversara a FCSB-ului din grupele UEFA Conference League a pierdut mansa tur cu Ludogorets, scor 0-1. In returul de pe ”Lotto Park” cred ca lucrurile vor sta diferit, cu belgienii la carma jocului. Anderlecht a fost echipa care a dominat la toate capitolele in jocul de saptamana trecuta, mai ales dupa ce bulgarii au marcat singurul gol al meciului in minutul 9, prin Igor Thiago. Trupa lui Brian Riemer are un sezon modest in Jupiler Pro League, iar un parcurs cat mai lung in cupele europene ar mai sterge esecurile din campionat. Ludogorets va juca ultra-defensiv acest meci, aparandu-se in multe momente pe doua linii, asa cum au facut-o in multe momente si la jocul de la Razgrad. Consider ca, in ciuda rezultatului negativ inregistrat in tur, Anderlecht are forta de a reveni si a se califica in urmatoarea faza a competitiei. Mizez pe un joc controlat de echipa gazda.

CFR Cluj - Lazio 

In partida de la Roma, Lazio s-a impus cu 1-0, desi a jucat in inferioritate numerica din minutul 15. Mai mult decat atat, acestia au si dominat jocul la aproape toate capitolele, reusind sa-i surclaseze in multe momente pe clujeni. Returul se anunta interesant deoarece trupa lui Dan Petrescu va trebui sa demonstreze ca aceasta participare in 16-imi nu a fost doar o intamplare si sa sterga imaginea neputintei elevilor lui din mansa tur. Meciul e sold-out, asa ca ardelenii vor fi impinsi de la spate de un public dornic de rezultate importante. Sarri a rulat multi jucatori in ultimele meciuri, iar la conferinta de ieri a declarat ca se afla in dificultate, acestia avand 7-8 absenti pentru jocul de azi. Eu cred ca CFR are puterea de a marca, cum si Lazio poate baga mingea in plasa. Ambele echipe mizeaza pe fazele fixe, iar loviturile de colt pot fi un atu extrem de important pentru ambele echipe. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AS Roma vs RB Salzburg
Pronostic:
AS Roma va avea peste 2.5 suturi pe poarta + AS Roma marcheaza peste 0.5 goluri + AS Roma va avea peste 4.5 cornere
Cota
1.90
Manchester United vs FC Barcelona
Pronostic:
Marcus Rashford va avea peste 0.5 suturi pe poarta + Robert Lewandowski va avea peste 0.5 suturi pe poarta
Cota
1.75
Anderlecht vs Ludogorets
Pronostic:
Anderlecht va avea peste 2.5 suturi pe poarta + Anderlecht marcheaza peste 0.5 goluri + Anderlecht va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.70
CFR Cluj vs Lazio
Pronostic:
Peste 1.5 goluri in meci + Peste 7.5 cornere in meci
Cota
1.95
Cota finala: 11.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro