Ponturi Pariuri Tenis Rebecca Peterson vs Alycia Parks

BETANO

Venim cu un pronostic din turul 2 al turneului de Merida, Mexic, acolo unde avem partida dintre Rebecca Peterson și Alycia Parks. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Rebecca Peterson este o jucătoare de 27 ani din Suedia, momentan pe locul 140 WTA. Ea a fost mult mai sus, cochetând la un moment dat cu top 50, însă numeroasele accidentări au îndepărtat-o de topul circuitului. În ultima perioadă ea joacă mai mult la nivel inferior, Challenger și ITF, acolo unde are rezultate în general bune. Recent are semifinale la Las Vegas, finală la Meitar ITF în Israel, finală la Andorra Challenger unde a pierdut chiar cu Parks și la începutul anului finală la Orlando ITF unde a pierdut cu Birell. Aici vine din calificări unde a trecut de Parry și Zhao , iar în primul tur a trecut de Podoroska. Peterson este o jucătoare solidă, care preferă hardul lovind puternic și câștigând multe puncte scurte.

cota2.ro

Alycia Parks a încununat evolutiile foarte bune din ultima perioadă si a câștigat luna aceasta primul titlu WTA al carierei la Lyon,  trecând de marea favorită Caroline Garcia în finală .  Ea a avut recent 15 victorii consecutive în sală, perioadă în care a cucerit totodată trofeele de la Andorra Challenger și Angers. Fără discuții, ea se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și pare că a făcut decisiv pasul către elita circuitului feminin. La 1.85 m înălțime, Parks este una dintre cele mai înalte jucătoare de pe tabloul feminin și își exploatează la maxim acest atu prin serviciul său puternic, având mai mereu mulți ași, însă și foarte multe duble greșeli. Aici vine după 2 săptămâni de pauză binemeritate, iar în primul tur a trecut de Contreras Gomez servind 13 ași și înregistrând 7 duble greșeli.

Alycia Parks este o jucătoare "all in", care asemenea lui Cressy sau Bublik la masculin nu face prea mare diferenta intre primul și al doilea serviciu. Ea câștigă multe puncte usoare, însă înregistrează de regulă si foarte multe duble greșeli. Recent are 10 ași cu Vondrousova, 14 cu Ponchet, 15 cu Bozovic sau 19 cu Shuai Zhang. În singura întâlnire directă, acum mai puțin de 3 luni, Parks s-a impus 6-1, 6-4 intr-o partida extrem de scurtă în care a trimis 10 ași și a înregistrat 5 duble greșeli. Acum vad o partidă mai echilibrată, mai lungă, astfel că linia propusă ar trebui depășită ușor

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rebecca Peterson vs Alycia Parks
Pronostic:
Alycia Parks - peste 15.5 ași + duble greșeli
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro