Ponturi Pariuri Fotbal U Craiova 1948 vs CS Mioveni

Superbet

U CRAIOVA 1948 - CS MIOVENI

De la ora 18:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, U Craiova 1948 primeste vizita celor de la CS Mioveni, in primul meci al rundei cu numarul 27 din Superliga. In ultimul meci direct oficial, cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa ce toate reusitele au venit in prima parte a meciului. Pentru olteni au marcat V. Achim (min. 12) si G. Ganea (min. 37), in timp ce golurile celor de la Mioveni au fost reusite de A. Buziuc in minutele 5 si 30.

U Craiova 1948 se claseaza in acest moment pe locul 7, la doar 5 puncte de Sepsi, ultima echipa aflata pe loc de Play-Off in acest moment. Trupa lui Nicolo Napoli are un final de sezon regular foarte accesibil, cu meciuri contra echipelor din a doua jumatate a clasamentului, iar sansele de a termina pe locul 6 sunt destul de bune, tinand cont ca cei de la Sepsi au meciuri cu Farul, FCSB si CFR Cluj in urmatoarea perioada. In ultima etapa, oltenii au trecut de FC Voluntari cu scorul de 2-1, asta dupa ce la pauza meciului, adversarii conduceau cu 1-0. U Craiova are un moral excelent inaintea acestui meci, tinand cont ca vin dupa 3 victorii consecutive in care au punctat, in total, de 9 ori si au primit doar doua goluri. In cele 3 meciuri de ”acasa”, din acest an, U Craiova 1948 si-a creat numai putin de 42 de ocazii de gol.

cota2.ro

CS Mioveni a ”renascut” sub comanda lui Nicolae Dica si e neinvinsa in acest an, acumuland numai putin de 9 puncte in ultimele 5 meciuri. Acestia le-au invins pe UTA Arad (2-1) si Petrolul Ploiesti (1-0), si au remizat cu Sepsi OSK (1-1), Universitatea Cluj (2-2) si Rapid Bucuresti (0-0). In ultimele 4 meciuri oficiale contra celor de la U Craiova 1948, ”galben-verzii” sunt neinvinsi, obtinand un succes si remizand de 3 ori contra acestora. Mioveniul e inca ultima in clasament si detine cea mai slaba defensiva din campionat, iar in jocurile din deplasare au inregistrat o medie de 2 goluri primite per meci. Chiar daca au scos 4 puncte din ultimele doua deplasari, cei de la Mioveni au fost dominati copios de UTA Arad si Universitatea Cluj care si-au creat minim 20 de situatii de a marca.

Anticipez un meci in care U Craiova 1948 va avea posesia si va fi echipa care isi va crea mult mai multe ocazii de a marca. Intr-un astfel de meci, Nicolae Dica ar fi multumit si cu un egal si cu siguranta va incerca sa pastreze tabela intacta cat mai mult, aparandu-se aglomerat. Bahassa si Bauza sunt doi jucatori care pot destabiliza in orice moment defensiva celor de la Mioveni, iar eu consider ca cel putin unul dintre ei va si reusi sa puncteze in aceasta seara. Avand in vedere ca au sanse mari de a o prinde din urma pe Sepsi, cred ca oltenii vor da totul pentru un succes in aceasta confruntare. Pentru meciul U Craiova 1948 - CS Mioveni am mizat pe ”U Craiova 1948 va avea peste 2.5 suturi pe poarta + U Craiova 1948 marcheaza peste 0.5 goluri + U Craiova 1948 va avea peste 3.5 cornere”, la o cota de 1.75, disponibila in rubrica ”SuperPariuri”, din oferta Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Craiova 1948 vs CS Mioveni
Pronostic:
U Craiova 1948 va avea peste 2.5 suturi pe poarta + U Craiova 1948 marcheaza peste 0.5 goluri + U Craiova 1948 va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro