Ponturi Pariuri Tenis Benjamin Bonzi vs Alex de Minaur

BETANO

Avancronica propusă vine de la Marseille, acolo unde în turul 3 avem meciul dintre Benjamin Bonzi și Alex de Minaur. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus

Benjamin Bonzi este un jucător francez aflat pe locul 60 ATP. El a progresat foarte mult in ultimii 2 ani reușind să câștige numai putin de 8 titluri Challenger și să aibă rezultate bune și în circuitul ATP. În 2022 are semifinale la Mallorca pe iarbă și victorii cu Karatsev sau Shapovalov. Preferă suprafețele rapide, servește mulți ași și își pierde greu serviciul. În debutul anului a jucat prima finală ATP a carierei, pierdută la Pune contra lui Griekspoor, iar la Australian Open a pierdut chiar contra lui De Minaur în turul 3. In primele două tururi a trecut de Van Assche si Cressy servind 21 de ași și înregistrând 7 duble greșeli.

cota2.ro

Alex de Minaur este un jucător australian de 23 ani, momentan pe locul 23 ATP. El este un mare talent care a reușit să intre în top 20 încă de acum 4 ani, însă nu a explodat încă pe măsură așteptărilor. Principala sa problemă o reprezintă condiția fizică destul de precară, fiind un jucător destul de firav. El a reușit de-a lungul carierei să câștige deja 6 titluri ATP, toate pe hard, ultimul la Atlanta anul trecut. A jucat bine în debutul anului, la Australian Open a ajuns până în optimi unde a pierdut cu Djokovic, iar la Rotterdam a pierdut cu Dimitrov în sferturi după ce a ratat 2 mingi de meci. În primul tur aici a trecut fără probleme de elvetianul Ritschard. 

Cei doi s-au întâlnit acum mai puțin de o lună la Australian Open, iar Alex de Minaur s-a impus fără probleme cu 3-0 la seturi. Australianul a aratat bine în acest debut de an, a fost solid si il văd favorit și acum. Totuși, văd un meci mai lung, iar linia de duble greșeli mi se pare fixată totuși prea jos in conditiile unor jucători care se bazează mult pe serviciu și a unei suprafețe hard indoor. Cei doi s-au întâlnit de 3 ori în carieră si de fiecare dată au fost cel putin 4 duble greșeli. Totodată, australianul este solid la retur și pentru a avea sanse Bonzi trebuie să riște primul serviciu.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Benjamin Bonzi vs Alex de Minaur
Pronostic:
Peste 4.5 duble greșeli
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro