Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.01

BETANO

Sunt meciuri frumoase în mai toate campionatele importante în acest weekend, iar ziua de sâmbătă ne duce cu gândul către goluri. Cât mai multe goluri sau, din contră, suficiente cât să ne aducă pariuri ”verzi”.

Am ales trei meciuri din ofertă, cu vizite în Germania, Anglia și Spania, iar numitorul comun de la fiecare dintre acestea este că așteptăm, după cum bine ați ghicit! :), goluri!

cota2.ro

LEICESTER - ARSENAL (17:00) - ”Tunarii” au șansa să ”fugă” la 5 puncte, din nou, în fața lui Manchester City, în fruntea ierarhiei din Premier League, dar pentru asta e nevoie de un succes pe terenul lui Leicester. Fosta campioană din Premier League are un sezon plin de sincope, iar după succesul entuziasmant cu Tottenham (4-1), a venit eșecul total cu Manchester United (0-3). În acest sezon, Leicester e o echipă care încasează extrem de multe goluri (41 goluri primite în 23 de runde), dar nu are un golaveraj mult pe minus pentru că și modifică tabela în dreptul său (36 de goluri înscrise în 23 de meciuri).

  • În tur, a fost 4-2 pentru Arsenal, iar ”tunarii” își domină adversarul în ultimii ani: 4 dueluri directe, 4 victorii pentru Arsenal.

HOFFENHEIM - BORUSSIA DORTMUND (16:30) - Runda a 22-a va fi cu adevărat nebună în Bundesliga. Bayern, Dortmund și Union Berlin sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului (43), iar Bayern și Union au meci direct. În același timp, Dortmund merge la Hoffenheim, o deplasare întotdeauna complicată, asta chiar dacă Hoffe face un sezon slab și e în lupta pentru evitarea retrogradării.

Gazdele de azi sunt pe locul 15, au 4 înfrângeri la rând, și sunt în luptă cu Schalke, Hertha, Bochum și Stuttgart pentru a rămâne în Bundesliga.

  • Cu 3-2 a câștigat Dortmund ultima deplasare de pe terenul lui Hoffenheim;
  • 3 dintre ultimele 5 directe au veni cu goluri în ambele porți și cu partide de minimum 4 goluri.

REAL MADRID - ATLETICO MADRID (19:30) - După succesul entuziasmant din Liga Campionilor, 5-2 cu Liverpool chiar pe Anfield, Real Madrid revine în campionat, acolo unde are un deficit de 8 puncte față de liderul Barcelona. Pe Santiago Bernabeu sosește Atletico Madrid, iar venirile lui Simeone sunt mereu cu scântei.

Atletico Madrid e pe locul 4, luptă pentru poziție de UCL în acest sezon, și are 41 de puncte, cu 10 mai puțin față de rivala Real.

  • 17 goluri au primit Real Madrid și Atletico Madrid în 22 de runde;
  • 46 de goluri a marcat Real până acum în sezon, în timp ce Atletico a punctat de 31 de ori;
  • Ultimele 2 dueluri directe au venit cu goluri în ambele porți și cu minimum 3 reușite/meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hoffenheim vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Ambele înscriu sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.34
Leicester vs Arsenal
Pronostic:
Ambele înscriu sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.42
Real Madrid vs Atletico Madrid
Pronostic:
Ambele înscriu sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.58
Cota finala: 3.01
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro