Ponturi Pariuri Fotbal Rapid Bucuresti vs Chindia Targoviste

Superbet

RAPID BUCURESTI - CHINDIA TARGOVISTE

De la ora 20:00, pe stadionul ”Giulesti”, Rapid Bucuresti primeste vizita celor de la Chindia Targoviste, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 27 din Superliga. In ultima confruntare directe dintre cele doua formatii, targovistenii s-au impus cu scorul de 2-1, dupa reusitele semnate de Daniel Popa in minutul 15 si de Cristian Negut in minutul 57. Pentru rapidisti a punctat Sefer in minutul 58 al partidei disputate pe stadionul ”Ilie Oana” din Ploiesti.

Rapid Bucuresti a cazut pana pe pozitia a 4-a dupa ce in ultimele doua etape au reusit sa acumuleze doar un singur punct. ”Giulestenii” au pierdut pe propriul teren contra celor de la U Craiova 1948, scor 1-2 (Paul Iacob - min. 87 / Juan Bauza - min. 1; Yassine Bahassa - min. 57) si au remizat in deplasare la Mioveni, scor 0-0, dupa un joc in care Marko Duganzic a ratat un penalty in minutul 84 al jocului. Cu un succes diseara, trupa lui Adrian Mutu ar reveni pe podium, cel putin pana la partida dintre FC Arges si FCSB de maine. Fanii asteapta un succes din partea favoritilor, mai ales ca Farul Constanta s-a distantat la 12 puncte. Onea si Kait vor absenta in aceasta seara, dar chiar si asa, tehnicianul Rapidului poate miza pe Belu in banda dreapta si pe Funsho in centrul liniei mediene. Ongenda, noul transfer al ”visiniilor” se va afla cel mai probabil pe banca de rezerve si va reprezenta o solutie pentru atacul acestora.

cota2.ro

Chindia Targoviste ocupa locul 10 in Superliga, la 8 puncte distanta de zona de Play-Off. Trupa lui Anton Petrea a trecut peste seria de infrangeri din finalul anului precedent si a legat o serie de 5 partide fara infrangere: 1-1 vs FC Arges; 2-1 vs Petrolul Ploiesti; 2-1 vs UTA Arad; 2-2 vs Sepsi OSK si 2-2 vs Universitatea Cluj. In ultima etapa, targovistenii au revenit de la 0-2 in partida cu ardelenii de la Universitatea Cluj si au reusit sa obtina un punct in ultimul minut al jocului, gratie reusitei lui Dejan Boldor, venita in urma unei centrari perfecte a lui Cristian Negut. Dambovitenii nu au probleme de efectiv, iar fostul tehnician al celor de la FCSB poate alinia acelasi prim 11 ca si in jocul precedent, cu Daniel Popa si Godberg Cooper in compartimentul ofensiv, sustinuti de o linie mediana formata din 4 jucatori care fac foarte bine, atat faza defensiva, cat si cea ofensiva. Ma astept ca cei de la Chindia sa puna probleme Rapidului, tinand cont ca in intr-un clasament al ultimelor 5 jocuri, detin a treia cea mai buna ofensiva, cu 9 goluri marcate.

Meciul se va juca in mare parte in jumatatea oaspetilor si cred ca numarul ocaziilor in favoarea echipei gazda vor fi in numar destul de mare. Asa cum o spun de multe ori, atmosfera din ”Giulesti” este una apasatoare pentru orice adversar, jucatorii celor de la Rapid fiind practic impinsi de la spate de un public impresionant. Chindia Targoviste cred ca se va multumi si cu un egal din aceasta deplasare si ma astept ca acestia sa mizeze in special pe contraatacuri si faze fixe, avand cativa jucatori cu o detenta destul de buna. Rapidul are foame de puncte dupa ultimele doua meciuri in care nu au obtinut mai nimic si aleg sa merg pe mana lor in aceasta seara. Pontul meu pentru meciul Rapid Bucuresti - Chindia Targoviste este ”Rapid Bucuresti va avea peste 3.5 suturi pe poarta + Rapid Bucuresti marcheaza peste 0.5 goluri + Rapid Bucuresti va avea peste 3.5 cornere”, la o cota de 1.90 disponibila in rubrica ”SuperPariuri”, din oferta celor de la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid Bucuresti vs Chindia Targoviste
Pronostic:
Rapid Bucuresti va avea peste 3.5 suturi pe poarta + Rapid Bucuresti marcheaza peste 0.5 goluri + Rapid Bucuresti va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro