Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.40

BETFAIR EXCHANGE

Pentru astăzi vă propun un combo cu care să revenim pe linia de plutire după cea mai slabă lună de la începutul proiectului. Avem finala turneului ATP de la Doha și o partidă din calificările turneului WTA de la Austin, ambele cu șanse mari de reușită în opinia mea.

Andy Murray - Daniil Medvedev 

cota2.ro

Ajuns la 35 ani, Andy Murray este fără îndoială unul dintre jucătorii de top ai generației sale, fost lider mondial și câștigător a numai puțin de 46 titluri ATP. El este dublu campion la Wimbledon, campion la US Open, dublu campion olimpic dar a mai jucat încă 5 finale pierdute la Australian Open și una la Roland Garros. El a fost măcinat de accidentări în ultimii ani, anunțându-și chiar retragerea în 2018, însă a revenit și se menține în top 100 mondial la această vârstă înaintată deși joacă cu o tijă de metal la șold. Murray este bun pe suprafețele rapide, în special pe iarbă și hard, acolo unde își poate pune în valoare serviciul puternic, dar și loviturile decisive. În 2022 are 2 finale, la Sidney și Stuttgart ambele pierdute, iar anul acesta a intrat din nou în atenția publicului după partide memorabile precum cele de la Australian Open când a stat pe teren 11 ore în primele 2 tururi contra lui Berrettini si Kokkinakis. Aici a mai reușit o performanță incredibilă, revenind în semifinale de la 4-5, 0-40 pe serviciul lui Lehecka, atunci când nimeni nu îi mai dădea vreo șansă. A trecut pe rând de Sonego, Zverev, Muller și Lehecka, de fiecare dată în set decisiv.

Daniil Medvedev a revenit rapid intre primii 10 jucători ai lumii și are șanse mari să urce din nou chiar în top 5 cu un titlu aici. El este un jucător rus de 27 ani, fost lider mondial, momentan pe locul 8 ATP ce vine după un an mult sub așteptări în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 15 titluri ATP. În 2022 a câștigat trofee la Los Cabos și Viena și a pierdut finalele de la Halle și Hetsogenbosch, în rest rezultatele sale fiind modeste. A început anul cu semifinale la Adelaide, unde a pierdut cu Djokovic, iar la Australian Open a pierdut oarecum surprinzător în minimum de seturi cu Korda. De la această înfrângere care l-a scos din top 10 după 5 ani, jocul său s-a îmbunătățit considerabil. A câștigat titlul la Rotterdam după o finală cu Sinner, iar aici a joacă a doua finală consecutivă.

Daniil Medvedev este aproape de al 2-lea titlu consecutiv luna aceasta și pare capabil să urce din nou în vârful circuitului. El a ajuns la 8 victorii consecutive și cel mai important și-a recăpătat încrederea în forțele proprii cu care domina toti jucătorii în finalul anului 2021. Murray vine după 4 partide lungi, a stat pe teren 10 ore, aproape dublu față de adversarul său de astăzi și nu stiu câte resurse mai are. Medvedev nu este jucătorul care să se grăbească și îl poate macina pe scoțian. Merg la victorie Medvedev 2-0. 

Erika Andreeva - Xiaodi You 

Erika Andreeva este o jucătoare din Rusia de doar 18 ani, clasată pe locul 136 WTA. Ea a făcut de puțin timp trecerea la senioare însă se anunță un nume de luat in seamă în tenisul feminin în următorul deceniu. Andreeva a impresionat în turneele ITF acolo unde a câștigat 3 titluri și a mai jucat alte câteva finale. Ea preferă hardul și a intrat în atenția publicului anul trecut când a avut o prestație solidă la US Open unde a trecut 3 tururi de calificări și a fost foarte aproape să ia set Petrei Kvitova una dintre cele mai bune jucătoare pe hard din circuit.În ultima perioadă a început să joace și la nivel WTA, acolo unde a ajuns pe tabloul principal la Parma și Lyon și a înregistrat victorii cu Tomova, Parry, Blinkova, Masarova ori Cociarretto.

Xiaodi You este o sportivă de 26 ani din China, momentan pe locul 297 WTA. Ea este o jucătoare modestă, care deși nu mai este tânără, nu a urcat niciodată în top 150 și nu a participat niciodată la vreun turneu important. Chinezoaica joacă în general în turnee de nivel inferior, ITF și Challenger, și de obicei pe hard, in zona asiatică. Forma sa este foarte slabă și vine aici după înfrângeri la turnee obscure în fața unor jucătoare aflate pe locurile 396 și 713 WTA.

Nu văd ca Andreeva să aibă vreo problemă în fața unei sportive extrem de modeste aflată si intr-o formă execrabilă. Din ultimele 15 partide disputate, Xiaodi You a pierdut 11 dintre ele cu 0-2 la seturi, deși toate adversarele întâlnite au fost mai slabe decât Andreeva.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Andy Murray vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Victorie Daniil Medvedev 2-0
Cota
1.55
Erika Andreeva vs Xiaodi You
Pronostic:
Victorie Erika Andreeva 2-0
Cota
1.55
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro