Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

UNIBET

EMPOLI - NAPOLI

De la ora 16:00, pe ”Stadio Carlo Castellani”, Empoli primeste vizita celor de la Napoli, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 24 din Seria A. Gazdele ocupa locul 12 in acest moment, cu 28 de puncte acumulate dupa 23 de jocuri disputate, in timp ce Napoli conduce ierarhia in Serie A cu 62 de puncte acumulate dupa acelasi numar de partide. In ultimele 6 partide directe cele doua formatii si-au impartit victoriile, castigand fiecare cate 3 dueluri, iar 4 dintre aceste confruntari incheindu-se atat cu goluri in ambele porti. 

Napoli are cea mai buna ofensiva din campionat, iar Osimhen e cel mai bun marcator din trupa lui Luciano Spaletti. Nigerianul are 18 goluri marcate in acest moment, si-a creat numai putin de 80 de ocazii de gol in acest sezon de Serie A si a cadrat numai putin de 32 de suturi, avand o medie de 1.83 suturi pe poarta per meci. Ma astept ca golgeterul napoletanilor sa reuseasca din nou un meci bun si sa reuseasca chiar sa marcheze impotriva celor de la Napoli, mai ales ca astept un joc deschis, cu multe ocazii de gol si cu minim 2-3 reusite. Pontul meu pentru meciul Empoli - Napoli este ”Napoli marcheaza + Victor Osimhen are minim un sut pe poarta”, la o cota de 1.33, disponibila la Unibet.

cota2.ro

BOURNEMOUTH - MANCHESTER CITY

De la ora 19:30, pe ”Vitality Stadium”, Bournemouth primeste vizita celor de la Manchester City, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 25 din Premier League. Trupa lui Gary ONeil ocupa locul 17 in acest moment, cu un punct mai mult decat West Ham, echipa aflata pe primul loc retrogradabil. De partea cealalta, ”cetatenii” se claseaza pe locul 2 in campionat, la doar doua puncte in spatele liderului Arsenal care are un meci mai putin disputat. In ultimele 12 meciuri, trupa lui Guardiola s-a impus, iar in 11 dintre ele a punctat de cel putin doua ori.

Manchester City are cea mai buna ofensiva din Premier League, cu 60 de goluri marcate in 24 de meciuri, in timp ce Bournemouth detine cea mai slaba defensiva, cu 44 de goluri primite dupa acelasi numar de partide. Erling Haaland e golgeterul competitiei, cu 26 de goluri marcate si are o medie de 1.98 suturi pe poarta per meci. Acesta si-a creat numai putin de 80 de ocazii de gol si a reusit sa cadreze numai putin de 42 de suturi. Chiar daca in ultimele 6 partide a reusit doar un singur gol, norvegianul nu cred ca o va ierta pe Bournemouth, mai ales ca acestia se apara extrem de prost atunci cand intalnesc adversari de calbru. Pontul meu pentru meciul Bournemouth - Manchester City este ”Manchester City castiga + Erling Haaland are minim un sut pe poarta”, la o cota de 1.52, disponibila la Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Empoli vs Napoli
Pronostic:
Napoli marcheaza + Victor Osimhen are minim un sut pe poarta
Cota
1.33
Bournemouth vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City castiga + Erling Haaland are minim un sut pe poarta
Cota
1.52
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro