Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Atletico Madrid

UNIBET

REAL MADRID - ATLETICO MADRID

De la ora 19:30, pe ”Estadio Santiago Bernabeu”, Real Madrid primeste vizita celor de la Atletico Madrid, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 23 din LaLiga. ”Galacticii” vin dupa succesul impresionant de pe ”Anfield” contra celor de la Liverpool, scor 5-2, in timp ce Atletico a reusit sa castige destul de greu cu Athletic Bilbao, scor 1-0. Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in sferturile Cupei Spaniei, meci incheiat cu succesul trupei lui Ancelotti, scor 3-1, dupa golurile reusite de Rodrygo (min. 79), Benzema (min. 103) si Vinicius (120+1).

Real Madrid se claseaza pe locul 2 in campionatul Spaniei, la 8 puncte in spatele liderului FC Barcelona, cu 51 de puncte acumulate dupa 22 de partide. ”Galacticii” detin cea mai buna ofensiva si a doua cea mai buna defensiva din campionat, cu o medie de 2.09 goluri marcate si 0.77 goluri primite per meci. Karim Benzema a marcat de 11 ori in acest sezon si este cel mai bun marcator al madrilenilor, clasandu-se pe locul secund in clasamentul golgeterilor, fiind intrecut doar de Lewandowski, jucator care a punctat de 15 ori in actualul sezon. Pentru ”derby-ul” contra celor de la Atletico, Carlo Ancelotti nu poate miza pe Alaba, Mendy si Rodrygo, toti cei trei fotbalisti fiind accidentati. Un aspect foarte important este acela ca Real Madrid s-a impus in 3 din ultimele 4 meciuri disputate pe propriul teren in compania trupei lui Simeone. 

cota2.ro

Atletico Madrid e neinvinsa in ultimele 4 meciuri, in care au reusit sa obtine trei victorii si un rezultat de egalitate, iar un aspect foarte important este acela ca in aceste partide au marcat de fiecare data fix un gol. Griezmann & Co. ocupa in acest moment locul 4 in campionat, fiind la doar doua puncte in spatele celor de la Real Sociedad, echipa clasata pe pozitia a treia. La fel ca si Real Madrid, cei de la Atletico au o defensiva foarte buna, cu 17 goluri primite in cele 22 de meciuri disputate, iar in deplasare au o medie de doar 0.64 goluri primite per meci. Atletico Madrid este una dintre cele mai dure echipe din La Liga, cu o medie de 14.18 faulturi si 3.36 cartonase galbene incasate per meci, in jocurile disputate pe teren strain. 

Meciul va fi unul extrem de disputat, asta cu siguranta, iar diferenta se poate face prin niste sclipiri ai unor jucatori de calibru, precum Benzema, Vinicius, Morata sau Griezmann. Atletico nu traverseaza cea mai buna perioada, chiar daca au castigat chinuit in ultimele confruntari din campionat. Realul are un moral de fier dupa ”remontada” de la Liverpool si in pe ”Bernabeu”, in fata propriilor fani, cred ca pornesc cu prima sansa. Pontul meu pentru meciul ”Real Madrid - Atletico Madrid” este ”Cel putin un gol marcat in meci + Vinicius Jr si Karim Benzema au impreuna minim doua suturi pe poarta”, la o cota de 1.80, disponibila in rubrica ”Cote Marite”, din oferta Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Real Madrid vs Atletico Madrid
Pronostic:
Cel putin un gol marcat in meci + Vinicius Jr si Karim Benzema au impreuna minim doua suturi pe poarta
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro