Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 8.25

BETANO

Rapid București și Chindia Târgoviște se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 27 din SuperLigă. Rapid vine după două meciuri consecutive fără victorie. A căzut pe locul 4 în campionat, iar antrenorul Adrian Mutu e obligat să redreseze corabia. Are toate atuurile. Galeria va fi la datorie, toate biletele vândute, iar lista absenților s-a subțiat considerabil. Doar Kait lipsește. Inclusiv Papeau și-a revenit și va face parte din lot. 

Chindia este neînvinsă în anul 2023, dar vine în Giulești cu lotul decimat. Trei oameni de bază, Popadiuc, Celea și Dumitrașcu s-au accidentat în săptămâna premergătoare meciului, din cauza antrenamentelor efectuate pe teren sintetic. Dâmbovițenii sunt pe 10 în acest moment, cu 30 de puncte. 

cota2.ro

• Rapid a câștigat singurul meci disputat pe teren propriu împotriva Chindiei, scor 1-0

• Rapid a pierdut un singur meci din cele 13 disputate pe teren propriu în acest campionat

• Rapid are cea mai bună defensivă din SuperLigă, 22 de goluri încasate în 26 de meciuri. Chindia a primit 37

• în 21 dintre cele 26 de partide disputate de Chindia s-au marcat peste 1.5 goluri

• 135 de cornere a obținut Rapid în acest sezon. Chindia e net inferioară, 93 de lovituri de la colțul terenului.

Cota pentru pariul combinat 1X și peste 1.5 goluri este @1.78.

----------------------

Bonnyrigg Rose și Stenhousemuir se înfruntă astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 26 din League Two, al patrulea eșalon fotbalistic al Scoției.  Bonnyrigg Rose este un club mic de la periferia capitalei Edinburgh. Promovat pentru prima dată în al patrulea eșalon nu a reușit să aducă lotul la nivelul competiției. Ocupă ultima poziție în acest moment, cu 23 de puncte obținute în 24 de runde. 

Înființată în 1884, Stenhousemuir deține un record inedit în Scoția. Este singurul club care a fost prezent în fotbalul profesionist pe durata întregului secol 20, dar fără să câștige vreun trofeu. Actualul lot este format 100% din jucători britanici, pregătit din ianuarie 2023 de Gary Naysmith. A legat 6 meciuri fără eșec și a ajuns până pe 5. Cu o victorie astăzi ar ajunge la 35 de puncte, direct pe podium.

• Bonnyrigg Rose și Stenhousemuir s-au înfruntat de două ori în acest sezon. A fost o remiză 1-1 și o victorie spectaculoasă a lui Stenhousemuir, scor 4-2

• 3.3 este media golurilor în meciurile lui Stenhousemuir din acest sezon, cea mai ridicată din campionat

• în 17 dintre cele 24 de meciuri disputate de Stenhousemuir în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• ultimele 11 deplasări ale lui Stenhousemuir au fost GG.

Cota pentru ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri este @1.44.

----------------------

Hoffenheim și Borussia Dortmund se înfruntă astăzi, de la ora 16:30, în runda cu numărul 22 din Bundesliga. Aflată la al 15-lea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului german, Hoffenheim are emoții mai mari ca niciodată în ceea ce privește retrogradarea. Are 4 înfrângeri consecutive. Cu 19 puncte strânse ocupă prima poziție deasupra zonei care duce în liga secundă. Nici schimbarea antrenorului, instalarea în februarie a lui Pellegrino Matarazzo, nu a dres situația.

Borussia Dortmund este într-o poziție nesperată. Deși a pierdut 6 din primele 21 de meciuri ale sezonului împarte prima poziție cu Bayern Munchen și Union Berlin, toate cu câte 43 de puncte. Trupa pregătită de Edin Terzic este cea mai în formă formație din Europa în acest debut de 2023, victorii pe linie, inclusiv cea din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor, 1-0 contra lui Chelsea.

• Dortmund a câștigat ultimele 3 meciuri directe contra lui Hoffenheim

• 44 de goluri a marcat Dortmund în cele 21 de etape scurse din acest sezon. Doar Bayern are o ofensivă mai bună

• 3.4 goluri e media în meciurile lui Dortmund din acest sezon. Și Hoffenheim are o medie asemănătoare, 3.3 reușite/partidă

• 14.81 ocazii de gol/meci și-a creat Dortmund în acest sezon.

Pariul combinat X2 și peste 2.5 goluri este @1.95

----------------------

Lecce și Sassuolo sunt adversare astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 24 din Serie A. Lecce stă destul de bine pentru o nou-promovată. Formația pregătită de Marco Baroni ocupă locul 13, cu 27 de puncte. Are un avans liniștitor în ceea ce privește rămânerea pe prima scenă, 10 lungimi față de zona retrogradării. 

Sassuolo s-a conturat drept una dintre formațiile spectaculoase ale fotbalului italian, clasări la jumătatea ierarhiei și un stil mereu orientat către atac. Anul acesta se zbate în mediocritate, doar poziția a 16-a, cu 24 de puncte. Asta și pentru că Alessio Dionisi nu a reușit să înlocuiasă vedetele plecate în vară, Scamacca, Raspadori sau Boga.

• 11 din ultimele 12 meciuri disputate de Lecce pe teren propriu au fost GG. Mai exact, în acest sezon doar în partida cu Juventus, scor 0-1, nu au marcat ambele formații

• toate deplasările lui Sassuolo din anul 2023 au fost GG. Una dintre ele a fost istorică, 5-2 pe terenul lui AC Milan

• Lecce este printre cele mai eficiente formații din Serie A. 32% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost goluri

• în 13 dintre cele 23 de meciuri disputate de Sassuolo în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri.

Pariul ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri este @1.65.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rapid vs Chindia
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
1.78
Bonnyrig Rose vs Stenhousemouir
Pronostic:
Ambele înscriu sau peste 2.5 goluri
Cota
1.44
Hoffenheim vs Dortmund
Pronostic:
X2 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.95
Lecce vs Sassuolo
Pronostic:
Ambele înscriu sau peste 2.5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 8.25
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro