Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

UNIBET

SC FREIBURG - BAYER LEVERKUSEN

De la ora 16:30, pe ”Europa-Park Stadion”, Freiburg primeste vizita celor de la Bayer Leverkusen, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 22, din Bundesliga. Gazdele ocupa locul 5 in acest moment, cu 40 de puncte acumulate dupa primele 21 de runde, in timp ce oaspetii se claseaza pe 11, cu doar 27 de puncte acumulate dupa acelasi numar de meciuri. Freiburg vine dupa 3 victorii la rand in campionat si in cupa, unde au incasat doar un singur gol, iar moralul si motivatia sunt la cote maxime, tinand cont ca un succes i-ar propulsa la doar doua puncte de lider. 

Trupa lui Xabi Alonso vine dupa un meci de 120 minute cu cei de la AS Monaco, in care au izbutit calificarea in optimile UEFA Europa League. In acest sezon, pe teren strain, Bayer Leverkusen a oscilat intre rezultate bune si rezultate proaste, iar defensiva a clacat in majoritatea partidelor. Cu o medie de aproximativ 16 ocazii de gol create per meci, in jocurile de pe teren propriu, Freiburg porneste cu prima sansa azi. Oboseala acumulata de oaspeti se va resimti si e de asteptat un asediu la poarta lui Hradecky, mai ales daca Freiburg nu reuseste sa marcheze repede. Pontul meu petru meciul SC Freiburg - Bayer Leverkusen este ”SC Freiburg are peste 11.5 suturi in meci”, la o cota de 1.38, disponibila la Unibet.

cota2.ro

UDINESE - SPEZIA

De la ora 19:00, pe ”Dacia Arena”, Unidese primeste vizita celor de la Spezia, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 24, din Serie A. Trupa lui Andrea Sottil se claseaza pe locul 10 in campionat, la doar doua puncte distanta de pozitia a 7-a, cu 30 de puncte acumulate dupa 23 de confruntari. Adversarii celor de la Udinese ocupa primul loc deasupra liniei rosii, cu doar 19 puncte acumulate dupa acelasi numari de meciuri. In ultima partida directa, cele doua formatii au remizat, scor 1-1, dupa golurile reusite de Arkadiusz Reca (min. 33) si Sandi Lovric (min. 43).

Udinese joaca un fotbal destul de ofensiv pe propriul teren insa in ultimele 4-5 luni, nu au castigat niciun meci in fata propriilor fani, ultimul succes datand din etapa cu numarul 7, atunci cand au produs surpriza si au invins Inter cu scorul de 3-1, dupa reusitele semnate de Milan Skriniar (Autogol - min. 22), Jaka Bijol (min. 84) si Tolgay Arslan (min. 90+3). De partea cealalta, Spezia a bifat doar doua succese si un egal in deplasare, reusind sa marcheze doar de 6 ori si sa incaseze numai putin de 20 de goluri. Surprinzator sau nu, in toate cele 3 meciuri directe jucate pe ”Dacia Arena”, Spezia a reusit sa se impuna si sa marcheze de fiecare data, minim doua goluri. Udinese va avea de tras in aceasta seara si cred ca isi va crea multe ocazii de a marca. Pontul meu pentru meciul Udinese - Spezia este ”Udinese are peste 13.5 suturi in meci”, la o cota de 1.44, disponibila la Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
SC Freiburg vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
SC Freiburg are peste 11.5 suturi in meci
Cota
1.38
Udinese vs Spezia
Pronostic:
Udinese are peste 13.5 suturi in meci
Cota
1.44
Cota finala: 1.99
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro