Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Newcastle

UNIBET

MANCHESTER UNITED - NEWCASTLE

De la ora 18:30, pe ”Wembley Stadium” din Londra, Manchester United si Newcastle se intalnesc in finala Cupei Ligii Angliei. Pentru a ajunge in ultimul act, ”diavolii” au trecut pe rand de Aston Villa (4-2), Burnley (2-0), Charlton (3-0) si Nottigham Forest (5-0, la general), in timp ce Newcastle i-a avut adversari in drumul lor spre aceasta finala pe Tranmere (2-1), Crystal Palace (1-0), Bournemouth (1-0), Leicester (2-0) si Southampton (3-1, la general). Ultima confruntare directa dintre cele doua formatii a avut loc in luna octombrie a anului trecut si s-a incheiat nedecis, scor 0-0.

Manchester United isi poate adjudeca un nou trofeu dupa o perioada de seceta in care performatele clubului nu au fost deloc cele asteptate. Venirea lui Ten Hag pe banca a schimbat fata echipei, iar plecarea lui Ronaldo de pe Old Trafford nu a fost deloc un minus pentru ”diavoli”, asa cum majoritatea se asteptau. Acestia vin dupa dubla cu FC Barcelona din 16-imile UEFA Europa League din care au iesit victoriosi, iar in Premier League sunt la doar 8 puncte in spatele liderului Arsenal si la 6 puncte distanta de locul 2, ocupat de Manchester City. Pentru aceasta finala, tehnicianul olandez nu va putea conta pe serviciile lui Eriksen, Martial si Van de Beek, toti cei trei fotbalisti fiind accidentati.

cota2.ro

Newcastle United si-a construit o echipa exceptionala care practica un fotbal extrem de frumos, in special atunci cand evolueaza in fata propriilor fani. Dupa venirea arabilor la echipa, multa lume nu anticipa aceasta ascensiune a echipei, insa Eddie Howe a reusit sa-si puna amprenta si sa o duca pe Newcastle pana pe pozitia a 5-a in Premier League, clasandu-se peste echipe cu nume precum Liverpool sau Chelsea. In ultima partida, ”cotofenele” au cedat cu 0-2 in fata ”cormoranilor”, intr-un meci in care au evoluat cu un om mai putin dun minutul 22. Chiar daca nu au obtinut nimic din acel joc, acestia au evoluat onorabil, creandu-si in inferioritate numerica, mai multe ocazii de gol decat cei de la Liverpool.

Manchester United are prima sansa la cucerirea acestui trofeu si personal ma astept sa obtina aceasta performanta, mai ales ca acestia trec printr-o perioada extraordinara. Newcastle poate pune probleme si a demonstrat ca se pot bate de la egal la egal cu orice echipa. Un minus important pentru ”cotofene” il va reprezenta prezenta lui Karius in poarta, Eddie Howe fiind nevoit sa-l titularizeze dupa ce Pope si Dubravka nu pot evolua. Consider ca ofensiva lui Ten Hag va incerca sa profite de acest aspect si sa-l puna la incercare pe portarul german ori de cate ori este posibil. Pontul meu pentru aceasta finala dintre Manchester United si Newcastle este ”1X + Manchester United marcheaza peste 0.5 goluri + Marcus Rashford are minim un sut pe poarta”, la o cota de 1.92, disponibila la Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Manchester United vs Newcastle
Pronostic:
1X + Manchester United marcheaza peste 0.5 goluri + Marcus Rashford are minim un sut pe poarta
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: 8.28
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro