Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Cameron Norrie

BETANO

Finala turneului ATP Rio de Janeiro, turneu desfășurat pe zgură, ii aduce față în față pe Carlos Alcaraz și Cameron Norrie. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Cel mai tânăr lider mondial din istorie, Carlos Alcaraz este fără îndoială copilul teribil al tenisului masculin și în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. La doar 19 ani, Carlos are deja 7 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelona, Madrid, Buenos Aires și mai ales US Open si vine două un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. El a ratat Australian Open din cauza unei accidentări absurde suferite la antrenament, însă a revenit în forță obținând victorii pe linie în acest an.

cota2.ro

În vârstă de 26 de ani, Cameron Norrie se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și a progresat enorm în ultimul an, reușind să câștige 4 titluri și să joace alte 7 finale în decursul unui singur an calendaristic. Norrie este bun pe toate suprafețele, servește destul de puternic și vine de asemenea mult la fileu, fiind un jucător căruia îi plac schimburile lungi. Anul trecut are semifinale la Wimbledon și sferturi la US Open și a obținut victorii cu toți jucătorii de top din circuit, performanțe care spun multe despre nivelul său. A început anul cu 2 finale, la Auckland A pierdut cu Gasquet, iar la Buenos Aires chiar contra lui Alcaraz si are doar 3 înfrângeri în 18 partide disputate.

Carlos Alcaraz este favorit, însă nu il văd să aibă o misiune ușoară în fața britanicului. Deși are victorii pe linie în 2023 Carlitos a dat destule semne de slăbiciune, a pierdut set cu Djere, Fognini si Jarry și a oferit destule șanse de break adversarilor. Norrie este un jucător bun și mi se pare putin subestimat în această finală. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu fix o săptămână în finală la Buenos Aires, când Alcaraz s-a impus 6-3, 7-5.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carlos Alcaraz vs Cameron Norrie
Pronostic:
Cameron Norrie - peste 8.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro