Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.98

Superbet

FC VOLUNTARI - UNIVERSITATEA CRAIOVA

De la ora 17:45, pe stadionul ”Anghel Iordanescu”, FC Voluntari primeste vizita celor de la Universitatea Craiova, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 27, din Superliga. Trupa lui Liviu Ciobotariu a pierdut toate cele 5 partide dinsputate in acest an, in timp ce Universitatea Craiova vine dupa egalul cu FCSB si victoria cu CFR Cluj. In ultima partida directa, cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa reusite semnate de Vitalie Damascan (min. 56) si Andrei Ivan (min. 72). 

Cu un succes in aceasta seara Universitatea Craiova ar urca pana pe pozitia a 4-a, cel putin pana la partida dintre FC Arges si FCSB. Trupa lui Eugen Neagoe a acumulat numai putin de 45 de puncte dupa cele 26 de etape disputate in sezonul regular, in timp ce FC Voluntari a acumulat 26 de puncte, dupa acelasi numar de meciuri. Din 2015 si pana in prezent, ilfovenii nu au bifat decat un succes in fata oltenilor, in cele 11 confruntari si tinand cont de forma slaba prin care trec, eu cred ca acest record de rezultate pozitive ale Universitatii, se va prelungi. Pontul meu pentru meciul FC Voluntari - Universitatea Craiova este ”Universitatea Craiova va avea peste 2.5 suturi pe poarta + Universitatea Craiova marcheaza peste 0.5 goluri + Universitatea Craiova ca avea peste 2.5 cornere”, la o cota de 1.75, disponibila in rubrica ”SuperPariuri”, din oferta Superbet.

cota2.ro

FC ARGES - FCSB

De la ora 20:30, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, FC Arges primeste vizita celor de la FCSB, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 27, din Superliga. Pitestenii nu au castigat niciun meci in acest an, iar Marius Croitoru e pe picior de plecare de la echipa, tinand cont de rezultatele slabe ale echipei care ocupa in acest moment locul 14. De partea cealalta, FCSB poate reveni pe podium in cazul unui succes in aceasta seara, iar rezultatele din ultima perioada le dau mari sperante la un rezultat pozitiv.

”Ros-albastrii” s-au impus in 4 din ultimele 5 meciuri directe si de fiecare data au reusit sa puncteze de minim doua ori. Mai mult decat atat, FCSB s-a impus in ultimele 3 meciuri contra celor de la FC Arges, marcand de fiecare data de minim 3 ori. FCSB a marcat in 92% din meciurile acestui sezon, iar FC Arges a incasat minim un gol in 73% din meciurile disputate de acestia in acest sezon de Superliga. Bucurestenii au o medie de peste 13 ocazii de gol create per meci si o medie de peste 6 suturi cadrate per partida, in acest sezon. Oaspetii sunt favoriti si personal, ma astept sa castige de o maniera clara, la finalul celor 90 de minute dominand la majoritatea capitolelor. Pontul meu pentru meciul FC Arges - FCSB este ”FCSB va avea peste 2.5 suturi pe poarta + FCSB marcheaza peste 0.5 goluri + FCSB va avea peste 3.5 cornere”, la o cota de 1.70, disponibila in rubrica ”SuperPariuri”, din oferta Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Voluntari vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova va avea peste 2.5 suturi pe poarta + Universitatea Craiova marcheaza peste 0.5 goluri + Universitatea Craiova ca avea peste 2.5 cornere
Cota
1.75
FC Arges vs FCSB
Pronostic:
FCSB va avea peste 2.5 suturi pe poarta + FCSB marcheaza peste 0.5 goluri + FCSB va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.70
Cota finala: 2.98
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro