Ponturi Pariuri Tenis Taylor Fritz vs John Isner

BETANO

Meci tare în această noapte în primul tur de la Acapulco intre americanii Taylor Fritz și John Isner. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Taylor Fritz este un jucător american de 25 ani clasat pe locul 7 ATP. Anul 2022 a fost fără îndoială cel mai bun din cariera sa, a intrat în top 10 și a câștigat 3 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne și Tokyo. El preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit, fiind prezent anul trecut la Turneul Campionilor, acolo unde a pierdut greu în semifinale cu Djokovic. Vine aici după ce a cucerit titlul la Delray Beach unde l-a învins pe Kecmanovic în finală. A dezamăgit la Australian Open, însă rămâne unul dintre jucătorii de urmărit în acest an, cu șanse bune de progres.

cota2.ro

John Isner este unul dintre cei mai in vârstă jucători din prima parte a clasamentului mondial, fiind la 37 ani pe locul 39 ATP. El va rămâne definitiv în istoria tenisului după meciul de legendă cu Mahut de la Wimbledon, când s-a impus cu 70-68 în decisiv, cel mai lung meci din istoria tenisului, dar si pentru că deține recordul de cei mai multi ași trimiși în istorie. John o carieră frumoasă, cu 16 titluri ATP și multe meciuri memorabile, fiind de 14 ani fara întrerupere în top 100 ATP. În ultimii ani joacă mai puțin, însă este întotdeauna la nivel înalt și face deliciul spectatorilor. Vine aici după turneul de la Dallas unde a ajuns în finală, pierdută contra chinezului Yibing Wu.

Taylor Fritz este într-o perioadă foarte bună a carierei și îl văd printre favoriții la cucerirea titlului la Acapulco. El are în ultimele luni pe hard victorii cu toți jucătorii de top din circuit, Nadal, Auger Aliassime, Hurkacz, Berrettini, Medvedev sau Zverev. De cealaltă parte, Isner își păstrează stilul care l-a consacrat, ce se bazează aproape în exclusivitate pe serviciu. Fritz este bun la retur, iar daca va reuși să prelungească schimburile va câștiga fără probleme. Cota pentru Fritz - peste 1.5 break-uri în meci este extrem de bună.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Taylor Fritz vs John Isner
Pronostic:
Taylor Fritz - peste 1.5 break-uri
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 9.63
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro