Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.48

Superbet

După ce și-a făcut treaba în UEFA Europa Conference League, calificare în optimile de finală dubă „dubla” cu CFR Cluj - campioana României, Lazio Roma revine la treburile casnice, meciurile din Serie A! Echipa lui Maurizio Sarri va juca diseară, de la ora 21:45, pe teren propriu, cu Sampdoria, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a din Serie A. Locul 5 în clasament, poziție care asigură prezența direct în grupele Europa League sezon viitor, Lazio țintește însă un loc în cea mai importantă competiție intercluburi din lume, UEFA Champions League. 

Cu o victorie astăzi, Lazio ar urca, cel puțin până mâine seară, pe locul patru, ocupat în acest moment de marea rivală AS Roma. 

cota2.ro

Lazio vine după un succes în deplasare, 2-0 cu Salernitana, victorie care a pus capăt unei serii de trei partide în care nu a contablizat decât două puncte. Cu 39 de goluri marcate în 23 de partide, Lazio are al cincilea atac din Serie A. Trupa lui Maurizio Sarri stă foarte bine la capitolul defensivă, 19 goluri primite. Doar Napoli (15) și Juventus (17) au primit mai puține goluri. 

Sampdoria, oaspetele de astăzi de pe „Stadio Olimpico”, e penultima în Serie A, cu 11 puncte contabilizate în 23 de etape. Victorioasă în prima partidă din anul 2023, 2-1 în deplasare cu Sassuolo, Sampdoria a revenit la obiceiurile dinaintea Cupei Mondiale. În ultimele șapte partide din Serie A, echipa pregătită încă de Dejan Stanković nu a bifat decât două remize. Cu 11 goluri marcate până acum, Sampdoria este foarte aproape de a stabili un record negativ greu de egalat. Trei din cele 11 goluri au fost marcate în doar două din ultimele trei runde: două cu Monza în deplasare scor 2-2 și un gol în înfrângerea de pe teren propriu cu cu Bologna - sco 1-2 din runda precedentă. 

38 de goluri a încasat Sampdoria în acest sezon.

„1 și peste 1,5 goluri” are în Superbet o cotă de 1,75. Mergem pe mâna lui Lazio!

-----------------------------------

„Estadio de la Cerámica” din Villarreal programează tot astăzi, de la ora 22:00, epilogul etapei cu numărul 23 din La Liga, o rundă în care Real Madrid a remizat, 1-1, în „El Derbi Madrileño”, meci jucat pe terenul lui Atlético, iar Barcelona i-a albit pe pariori cu înfrângerea istorică din Andalusia, 0-1 în deplasare cu nou-promovata Almería! 

Locul 10 în La Liga, Villarreal traversează cea mai neagră perioadă din acest sezon, patru înfrângeri consecutive. Meciul cu Getafe de astăzi ar putea marca însă revirimentul trupei lui Quique Setién. Getafe se află pe penultimul loc al clasamentlui, cu 22 de puncte. Vestea rea pentru Villarreal e aceea că Getafe nu a pierdut în ultimele trei etape: 1-1 în deplasare cu Atlético Madrid, 1-1 acasă cu Rayo Vallecano și 1-0 tot acasă cu Valencia - prima victorie și primul meci fără gol primit în 2023. 

Cu un moral excelent, echipa pregătită de Quique Sánchez Flores este pregătită să facă o nouă partidă bună în această seară împotriva lui Villarreal și să își continue parcursul din ultimele săptămâni.

Ultimele trei meciuri jucate între cele două, cu Villarreal gazdă, s-au încheiat identic, 1-0 pentru „El Submarino Amarillo”! Ultima victorie a celor de la Getafe pe terenul lui Villarreal a fost înregistrată în 12 ianuarie 2019, 2-1. 

Va fi un meci interesant azi pe „Estadio de la Cerámica”!

Deși Villarreal și Getafe sunt două echipe „zgârcite”, pentru acest meci am decis să mizez pe un „total goluri: 1,5”, la o cotă în Superbet de 1,42.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lazio vs Sampdoria
Pronostic:
1 și peste 1,5 goluri
Cota
1.75
Villarreal vs Getafe
Pronostic:
peste 1,5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 2.48
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro