Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs Universitatea Cluj

Fortuna

HERMANNSTADT - UNIVERSITATEA CLUJ

De la ora 16:00, pe stadionul ”Municipal” din Sibiu, Hermannstadt primeste vizita celor de la Universitatea Cluj, in primul meci al etapei cu numarul 28, din Superliga. In meciul din tur, ”sepcile rosii” s-au impus cu scorul de 1-0, dupa reusita semnata de Marius Briceag, in minutul 83 al partidei, asta dupa ce ardelenii jucau in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Ovidiu Horsia, din minutul 61. 

In ultima etapa de campionat, Hermannstadt a cedat cu scorul de 1-2 pe terenul celor de la Sepsi OSK, dupa ce covasnenii au reusit sa marcheze golul victoriei prin Mihai Balasa, din lovitura de la 11 metri, in minutul 88. De partea cealalta, Universitatea Cluj a invins-o pe FC Botosani cu scorul de 2-0, golurile trupei lui Sabau fiind reusite de Mamadou Thiam in minutele 28 si 84. Cele doua formatii sunt vecine de clasament, sunt despartite de doar doua puncte si vor evolua in Play-Out, in acest sezon.

cota2.ro

Hermannstadt vs Universitatea Cluj - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • Universitatea Cluj a castigat doar 8% din meciurile jucate pe teren strain, in acest sezon;
  • Universitatea Cluj are a treia cea mai slaba defensiva din acest sezon, cu 22 de goluri marcate in 27 de meciuri;
  • Universitatea Cluj are o medie de aproximativ 4 cornere per meci, in acest sezon;
  • Hermannstadt se claseaza pe ultimul loc intr-un clasament al punctelor obtinute in ultimele 6 partide;
  • Universitatea Cluj se claseaza pe ultimul loc intr-un clasament al punctelor obtinute in ultimele 6 meciuri disputate in deplasare;
  • Daniel Pareschiv e cel mai bun marcator al gazdelor, cu 10 reusite in acest sezon;
  • Universitatea Cluj are o medie de 10 ocazii de gol per meci, in duelurile disputate in deplasare;
  • Mamadou Thiam e cel mai bun marcator din tabara oaspetilor, cu 7 reusite in acest sezon;
  • In ultimele 5 meciuri, Hermannstadt a reusit sa puncteze de doua ori, in timp ce Universitatea Cluj a punctat de 6 ori.

Ma astept la un meci destul de echilibrat intre cele doua formatii, cu ocazii de poarta, cel putin o reusita si bineinteles, avertismente. Centralul acestui meci este Sebastian Coltescu, un arbitru renumit in trecut pentru ca acorda cartonas la orice contact. In ultimele sezoane, acesta si-a schimbat modul de a arbitra si scoate ceva mai greu cartonasele din buzunar. Ma astept ca in prima repriza sa ofere avertismente jucatorilor la unele intrari mai dure si sa ii atentioneze in partea secunda. Deasemenea, cornerele nu ar trebui sa lipseasca, tinand cont ca la echipa oaspete exista 1-2 jucatori care ”deseneaza” bine jocul si ofera multe pase filtrante, iar la Sibiu publicul creeaza o atmosfera care impinge, de multe ori, echipa favorita in ofensiva. Pontul meu pentru meciul Hermannstadt - Universitatea Cluj este ”Peste 0.5 goluri + Peste 6.5 cornere + Mai multe cartonase galbene in repriza a doua”, la o cota de 1.99, disponibila la Fortuna.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Hermannstadt vs Universitatea Cluj
Pronostic:
Peste 0.5 goluri + Peste 6.5 cornere + Mai multe cartonase galbene in repriza a doua
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro