Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.57

BETANO

Pentru ultima zi din luna februarie vă propun un combo în care voi merge pe calitatea serviciului unora dintre cei mai prolifici jucători la acest capitol din circuitul masculin la acest moment. Mai jos vedeți despre ce este vorba. 

Maxime Cressy - Felix Auger Aliassime 

cota2.ro

Se întâlnesc doi dintre jucătorii cu cea mai mare medie de ași din circuit, jucători care în special pe hard riscă mult și înregistrează multe servicii direct câștigătoare. În singura partidă directă între cei doi au fost 46 de ași, numai puțin de 28 din partea canadianului. Avem toate motivele să credem că vom avea un nou meci lung în care Felix să înregistreze minim 11 ași.  

Alexander Bublik - Alexandar Lazarov 

Alexander Bublik este un jucător all in pentru care nu există nicio diferență între primul și al doilea serviciu, servind mulți ași și înregistrând si foarte multe duble greșeli. Oponentul sau de astăzi, bulgarul Lazarov, joacă în general la nivel inferior, Challenger și ITF, acolo unde viteza serviciului este mult mai redusă. El a primit 8 ași în 2 seturi de la Passaro intr-o partidă câștigată și sunt șanse mari să primească mai mult de 11 de la Bublik.  

Alexander Shevchenko - Hubert Hurkacz  

Hubert Hurkacz se descurcă perfect pe hard și vine aici după titlul cucerit la Marseille acolo unde a servit 72 de ași în doar 4 partide. Polonezul este recunoscut în circuit pentru precizia sa la serviciu și cred că are șanse bune să depășească si singur linia propusă de Betano. Shevchenko este la rândul său un jucător ce preferă hardul și poate contribui și el cu câteva servicii direct câștigătoare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Maxime Cressy vs Felix Auger Aliassime
Pronostic:
Felix Auger Aliassime - peste 10.5 ași
Cota
1.72
Alexander Bublik vs Aleksandar Lazarov
Pronostic:
Alexander Bublik - peste 11.5 ași
Cota
1.00
Alexander Shevchenko vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Peste 14.5 asi
Cota
1.85
Cota finala: 3.18
Profit: 21.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro