Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Targoviste vs U Craiova 1948

Superbet

CHINDIA TARGOVISTE - U CRAIOVA 1948

De la ora 18:00, pe stadionul ”Ilie Oana” din Ploiesti, Chindia Targoviste primeste vizita celor de la U Craiova 1948, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 28, din Superliga. In partida tur, disputata pe stadionul ”Ion Oblemenco”, Chindia Targoviste s-a impus cu scorul de 1-0, dupa golul reusit de Doru Popadiuc, in minutul 64. Un aspect foarte important este acela ca in cele doua meciuri directe in care Chindia a fost gazda, oltenii nu au pierdut, remizand o data si impunandu-se in cealalta confruntare la scor de ”forfeit”, dupa reusitele semnate de Balan, Baeten si Compagno.

In ultima runda din Superliga, Chindia Targoviste a cedat in fata Rapidului, in ”Giulesti”, scor 0-2, dupa reusita lui Duganzic si autogolul lui Boldor, in timp ce U Craiova 1948 s-a impus in fata celor de la CS Mioveni, pe propriul teren, cu scorul de 2-1, dupa reusitele lui Chitu si Albu, cea din urma fiind reusita in minutul 90. Chindia ocupa locul 10 in acest moment si e sigura de participarea in Play-Out, in timp ce trupa lui Nicolo Napoli trage tare sa prinda locul 6, ultimul care asigura participarea in Play-Off. Acestia sunt la doar 5 puncte in spatele celor de la Sepsi si au un program mult mai bun decat covasnenii, in ultimele 3 runde.

cota2.ro

Chindia Targoviste vs U Craiova 1948 - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori: 

  • Chindia Targoviste a primit gol in 92% din meciurile disputate pe teren propriu, in acest sezon;
  • Chindia Targoviste a castigat doar 23% din meciurile jucate pe teren propriu, in acest sezon;
  • Chindia Targoviste a primit gol in ultimele 7 meciuri jucate pe teren propriu;
  • Doru Popadiuc e cel mai bun marcator al targovistenilor, cu 7 reusite in acest sezon;
  • U Craiova 1948 are o medie de 11.33 ocazii de gol per meci, in acest sezon;
  • U Craiova 1948 a acumulat maximum de puncte in ultimele 4 etape si a marcat de 11 ori;
  • U Craiova are o medie de 4.62 suturi pe poarta per meci, in partidele dinsputate in deplasare, in acest sezon;
  • Intr-un clasament al ultimelor 6 etape, U Craiova 1948 ocupa prima pozitie, cu 13 puncte acumulate, 12 goluri marcate si 7 goluri primite, avand un PPG de 2.17;
  • Yassine Bahassa si Aurelian Chitu sunt principalii marcatori ai celor de la U Craiova 1948, fiecare cu cate 4 reusite in acest sezon.

Meciul de la Ploiesti va fi unul interesant pentru ca Toni Petrea a transformat-o pe Chindia intr-o echipa ofensiva, in timp ce oltenii vor face orice e posibil pentru cele 3 puncte, avand in vedere obiectivul acestora de a intra in Top 6. Terenul de pe ”Ilie Oana” va fi unul greu si jucatorii ambelor formatii vor avea probleme cu controlul balonului si nu numai. Gazdele au probleme importante de lot pentru aceasta confruntare, avand in vedere ca Dulca, Capusa si Cooper sunt suspendati, iar Popadiuc si Celea sunt accidentati. Totusi, ofensiva lui Toni Petrea arata foarte bine, cu Bus, Popa si Negut, insa la mijloc si in defensiva vor avea de suferit, mai ales in fata unei echipe care stie sa profite de fiecare oportunitate. Pariul meu pentru meciul Chindia Targoviste - U Craiova 1948 este ”U Craiova 1948 va avea peste 2.5 suturi pe poarta + U Craiova marcheaza peste 0.5 goluri + U Craiova va avea peste 2.5 cornere”, la o cota de 1.95, disponibila in rubrica ”SuperPariuri”, din oferta Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Targoviste vs U Craiova 1948
Pronostic:
U Craiova 1948 va avea peste 2.5 suturi pe poarta + U Craiova marcheaza peste 0.5 goluri + U Craiova va avea peste 2.5 cornere
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro