Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanta vs Sepsi OSK

Superbet

FARUL CONSTANTA - SEPSI OSK

De la ora 20:30, pe stadionul din Ovidiu, Farul primeste vizita celor de la Sepsi OSK, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 28, din Superliga. In partida tur jucata la Sfantu Gheorghe, trupa lui Gica Hagi s-a impus cu scorul de 1-0, dupa reusita semnata de Louis Munteanu, in minutul 33 al jocului. In ultimele 4 intalniri directe, cele doua formatii si-au impartit victoriile, de fiecare data echipa castigatoare impunandu-se cu acelase scor, 1-0.

In ultima etapa de campionat, ambele formatii au reusit sa castige. Farul Constanta s-a impus pe terenul celor de la UTA Arad cu scorul de 1-0, dupa reusita lui Adrian Mazilu din minutul 60, in timp ce Sepsi OSK a castigat partida de pe teren propriu contra celor de la Hermannstadt cu scorul de 2-1, reusitele covasnenilor fiind reusite de Adnan Aganovic (min. 27) si Mihai Balasa (min. 88 - penalty). ”Marinarii” sunt lideri in Superliga, cu 58 de puncte acumulate in 27 de etape, cu doua mai mult decat campioana en-titre, CFR Cluj. Sepsi OSK ocupa ultimul loc de Play-Off, cu 41 de puncte acumulate dupa acelasi numar de partide, cu 5 puncte mai mult decat trupa lui Nicolo Napoli, U Craiova 1948.

cota2.ro

Farul Constanta - Sepsi OSK - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori: 

  • In ultimele 4 partide directe s-a marcat maxim un gol;
  • Farul Constanta a castigat 77% din meciurile de pe teren propriu, din acest sezon;
  • Sepsi OSK a primit gol in 77% din jocurile disputate in deplasare, in acest sezon;
  • Farul Constanta a castigat 9 in ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu;
  • Sepsi OSK a primit cel putin un gol in ultimele 4 deplasari;
  • Farul Constanta are o medie de 7.04 suturi pe poarta per meci, in jocurile de ”acasa”, din acest sezon;
  • Denis Alibec este cel mai bun marcator al celor de la Fraul Constanta, cu 11 reusite in acest sezon;
  • Mario Rondon este cel mai bun marcator al celor de la Sepsi OSK, cu 9 reusite in acest sezon;

Partida de la malul marii va fi una extrem de interesanta si spun acest lucru pentru ca se vor intalni doua echipe care mizeaza exclusiv pe ofensiva, ambele utilizand formatii cu 3 atacanti. Gica Hagi a declarat ca obiectivul echipei este castigarea titlului, iar pentru acest lucru vor trebui sa obtina punct sau puncte de la fiecare meci. Sepsi tremura pentru locul de Play-Off pentru ca vor intalni cele mai bune 3 echipe din campionat in acest final de sezon regular, iar punctele vor fi extrem de greu de obtinut. Alibec este un jucator care incearca de foarte multe ori poarta si e pincipalul executant de lovituri libere si lovituri de pedeapsa, iar in aceasta seara cred ca o sa-l vedem destul de activ. Deasemenea, ambele echipe mizeaza pe faze fixe, iar loviturile de colt ar trebui sa fie intr-un numar destul de mare, mai ales ca atat Farul, cat si Sepsi, vor ataca destul de mult. Pontul meu pentru meciul Farul Constanta - Sepsi OSK este ”Denis Alibec are minim un sut pe poarta + Peste 7.5 cornere in meci”, la o cota de 1.98, disponibila in oferta celor de la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul Constanta vs Sepsi OSK
Pronostic:
Denis Alibec are minim un sut pe poarta + Peste 7.5 cornere in meci
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 7.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro