Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.62

Superbet

Am părăsit cele 28 de zile din februarie pe plus, așa că ne îndreptăm atenția către luna martie. De 1 martie am făcut un ”mărțișor” de 3 partide, iar cota totală bate înspre triplarea investiției.

Chiar dacă suntem la mjijloc de săptămână, avem etapă intermediară în România, mai avem și meciuri restante din Premier League, dar și multe partide din Cupă în mai multe țări cu fotbal important.

cota2.ro

CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ (18:00) - Intermediara cu numărul 28 din SuperLigă îi prinde în corzi pe Neagoe și Croitoru. Ambii antrenori sunt sub așteptări din punct de vedere al rezultatelor, dar și al jocului practicat de Craiova și FC Argeș. Oltenii sunt pe locul 5, cu 45 de puncte, dar au 2 runde la rând fără succes. Dincolo, FC Argeș are o singură victorie cu Croitoru pe bancă, iar acum pare că a uitat să mai câștige: locul 14, cu doar 26 de puncte.

  • După eșecurile cu CFR Cluj (1-3) și FCSB (1-2), FC Argeș mai are o deplasare complicată, la CSU Craiova. În tur, piteștenii s-au impus cu 1-0, iar avantaj pentru ”violeți” a fost și în cel mai recent duel, în Cupa României, 2-1;
  • CSU stă bine pe teren propriu: 9 victorii - 2 remize - 2 înfrângeri, cu un golaveraj de 21 de goluri marcate și 11 primite în 13 meciuri disputate pe Oblemenco;
  • FC Argeș e pe minus la meciurile din deplasare: 2 victorii, 4 remize și 7 înfrângeri, cu un golaveraj alarmant: 9 goluri marcate și 21 primite;

ST. GALLEN - BASEL (21:15) - Sferturile de finală din Cupa Elveției le pune față în față pe St. Gallen și Basel! Ultimele 4 întâlniri directe au venit la pachet cu goluri în ambele porți, iar 3 dintre acestea au avut minimum 4 goluri pe tabelă.

Chiar dacă e într-o perioadă de schimbare, Basel rămâne o echipă puternică și ofensivă în fotbalul elvețian: 31 de goluri a marcat Basel în 22 de etape, în ciuda faptului că forma din acest moment e una modestă - doar locul 6 pentru Supercampioana din Elveția.

St. Gallen are un sezon mult mai bun față de adversara de azi, locul 3, la bătaie pentru o prezență în calificările de Liga Campionilor.

  • 1-5, 2-2 și 4-0. Așa arată ultimele 3 rezultate oficiale ale lui St Gallen din luna februarie;
  • Basel și-a adjudecat calificarea mai departe în Conference League, după ce a eliminat-o în playoff pe Trabzonspor. Înaintea duelului de azi, Basel a făcut un 2-2 la Lugano, în campionat.

BUDEJOVICE - BRNO (18:00) - Avem sferturi de finală și în Cupa Cehiei, iar Ceske Budejovice - Brno este duelul la care ne-am oprit pentru biletul nostru de azi. Gazdele pornesc cu prima șansă, atât pentru că au avantajul terenului propriu, dar și pentru că stau mai bine atât la ultimele directe. Totuși, mare atenție, în campionat, Brno e peste Budejovice, dar sunt două echipe de valori apropiate care se vor bate parte-n parte pentru un loc în faza următoare.

  • 4 dintre ultimele 5 întâlniri directe au adus GG-uri și minimum 3 reușite! Un singur meci recent a fost cu sub 2,5 goluri, succesul lui Brno la Budejovice, 2-0;
  • Brno vine după 2 meciuri de GG: acasă cu Ostrava, 2-1, și deplasare la Bohemians, 1-1;
  • 2 dintre ultimele 3 meciuri pentru Budejovice au fost cu GG și minimum 3 goluri marcate.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSU Craiova vs FC Argeș
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.47
St. Gallen vs Basel
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.34
Budejovice vs Brno
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 2.62
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro