Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Alexander Bublik

Superbet

În turul secund la Dubai vă propun un pronostic special pentru meciul dintre Daniil Medvedev și Alexander Bublik. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Daniil Medvedev este in mare formă și vine la Dubai după 2 titluri cucerite consecutiv , la Rotterdam și Doha. Fostul lider mondial a revenit în top 10 ATP dar mai important de atât pare că si-a recăpătat forma și plăcerea de a juca cu care a dominat circuitul pe finalul anului 2021. El este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 16 titluri ATP. Medvedev este înalt, iar pe hard pune perfect în valoare acest aspect, având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. A început anul cu semifinale la Adelaide, unde a pierdut cu Djokovic, iar la Australian Open a pierdut oarecum surprinzător în minimum de seturi cu Korda. De la această înfrângere care l-a scos din top 10 după 5 ani, jocul său s-a îmbunătățit considerabil obținând 10 victorii consecutive. Ieri a trecut de Arnaldi, intr-un meci în care a trimis 6 ași și a comis 3 duble greșeli.

cota2.ro

Alexander Bublik pare că a depășit perioada grea si vine aici după semifinala de la Marseille, acolo unde a câștigat pentru prima oară în ultimele 6 luni , 3 partide consecutive. El este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 50 ATP, unul dintre cei mai spectaculosi jucătorii circuit. Vine după un an bun pentru el, cu 3 finale jucate, două pierdute la Newport și Metz, dar și un titlu la Montpellier când l-a învins pe Zverev în finală. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Înaintea turneului de la Marseille avea 10 înfrângeri consecutive, iar aici a trecut în primul tur de Lazarov care a abandonat.

Alexander Bublik ar fi ajuns mult mai sus dacă și-ar fi gestionat cum trebuie psihicul și emoțiile. Alături de Cressy, el mi se pare jucătorul care riscă cel mai mult serviciul din întregul circuit masculin, având de fiecare dată foarte mulți ași dar și multe duble greșeli. Practic, pentru kazah nu există diferență între primul și al doilea serviciu, iar atunci când întâlnește jucători buni la retur, asa cum este Medvedev, riscul la serviciu, frustrarea și în consecință numărul de duble greșeli cresc considerabil.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Daniil Medvedev vs Alexander Bublik
Pronostic:
Alexander Bublik - peste 4.5 duble greșeli
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 0.00
Stake: 9
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro