Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.97

Superbet

N-ai restanță, n-ai prestanță! Așa sună o vorbă veche! În consecință, Premier League, probabil cel mai spectaculos campionat din lume, programează astăzi, miercuri, 1 martie, de Mărțișor, două partide-restanță din etapa a 7-a a actualului sezon. Și ce meciuri! 


cota2.ro

Arsenal - Everton, ora 21:45

Prima confruntare este programată pe „Emirates Stadium” din Londra, de la ora 21:45, acolo unde liderul Arsenal întâlnește codașa Everton. Tunarii au șansa să răzbune înfrângerea de acum o lună, de pe „Goodison Park”, când victoria cu 1-0 a celor de la Everton a declanșat prima criză a sezonului pentru Arsenal. Între timp, trupa lui Mikel Arteta a depășit momentul, care a mai cuprins egalul cu Brentford, 1-1, și eșecul cu Manchester City, 1-3, ambele pe teren propriu. Arsenal vine după două victorii, ambele în deplasare, 4-2 cu Aston Villa și 1-0 cu Leicester, succese care, coroborate cu semieșecul lui Manchester City la Nottingham, au readus gruparea londoneză în fotoliul de lider.

Arsenal are două puncte avans față de Manchester City, dar și un meci mai puțin disputat, cel de astăzi. În aceste condiții, victoria e obligatorie pentru tunari, care turează motoarele pentru cele trei confruntări decisive de luna viitoare cu Liverpool, Manchester City (ambele în deplasare) și Chelsea (pe teren propriu).


Înlocuirea managerului Frank Lampard cu Sean Dyche a adus un oarecare reviriment pentru Everton, două victorii în patru runde, dar „The Toffees” rămân în continuare pe loc retrogradabil, 18. 

În ultimele opt confruntări dintre cele două formații, Arsenal nu a bifat decât două victorii, ambele pe teren propriu (5 victorii Everton, o remiză). Ultima confruntare pe „Emirates” a consemnat și cea mai mare diferență de scor din ultimii 13 ani: 22 mai 2022, Arsenal - Everton 5-1!


La acest meci m-am gândit la un „superpariu”: Arsenal marchează peste 1,5 goluri și va avea peste 4,5 cornere. La o cotă de 1,8 în Superbet! 

Doar în ultimele două meciuri Arsenal a marcat de cinci ori și a avut 17 cornere.


Liverpool - Wolverhampton, ora 22:00

În cel de-al doilea meci al zilei, de la ora 22:00, față în față se vor afla Liverpool și Wolverhampton. Meciul e tot o restanță din etapa a 7-a și, de asemenea, un prilej de răzbunare pentru Liverpool, umilită de Wolves în aceeași zi, 4 februarie, în care Arsenal pierdea cu Everton! Cormoranii au pierdut pe „Molineux Stadium” la scor de neprezentare, 0-3, dar proporțiile scorului nu mai miră pe nimeni atunci când vine vorba de Liverpool! Trupa lui Jürgen Klopp a primit în acest sezon 4 goluri de la Napoli, 3 de la Brighton, 3 de la Arsenal, 3 de la City, 3 de la Brentford și, mai ales, 5 de la Real Madrid! Liverpool a primit 26 de goluri în 23 de etape, tot atâtea câte a contabilizat în tot sezonul trecut, 38 de etape!

Locul 7, cu 36 de puncte, Liverpool speră în continuare la un loc care să îi asigure prezența în Liga Campionilor și sezonul viitor. Sunt nouă puncte între LFC și Tottenham, aflată pe locul patru, dar cormoranii au două meciuri mai puțin disputate. După două victorii consecutive, Liverpool s-a împiedicat etapa trecută pe terenul celor de la Crystal Palace, 0-0. 


Wolverhampton este pe locul 15 în ierarhia Premier League, cu 24 de puncte, la trei în fața celor de la Everton, prima echipă sub linia retrogradării. Lupii vin după două runde în care nu au bifat decât un punct, 0-1 cu Bournemouth - acasă și 1-1 cu Fulham - în deplasare. Meciul de pe „Anfield” e primul pentru Wolves dintr-o serie infernală de trei partide. Urmează confruntările cu Tottenham - acasă și Newcastle - în deplasare.

Marea problemă a echipei lui Julen Lopetegui o reprezintă atacul, al doilea cel mai slab din Premier League, doar 18 goluri marcate (Everton are 17). Venit în octombrie la Wolves, veteranul Diego Costa, 34 de ani, nu a reușit să marcheze în 14 meciuri jucate (12 în Premier League, unul în FA Cup, unul în Cupa Ligii). Mexicanul Raúl Jiménez a înscris de trei ori în 17 partide în toate competițiile. Împrumutat de la Atlético Madrid, brazilianul Matheus Cunha nu a găsit încă drumul spre gol. În 27 de partide jucate în toate competițiile, Adama Traoré a marcat două goluri, unul doar în Premier League, acum cinci luni. Adus în vară pentru 15,4 milioane de lire sterline de la VfB Suttgart, austriacul Saša Kalajdžić, atacantul de 2.0 metri (!) s-a accidentat la primul meci, în 3 septembrie, și de atunci nu a mai jucat.

Rúben Neves și Daniel Podence au salvat onoarea lupilor, marcând, fiecare câte cinci goluri, mai mult de jumătate din zestrea lui Wolverhampton. 

 

Și la această partidă am ales un „superpariu”: fiecare echipă va avea peste 0,5 cartonașe; fiecare echipă va avea peste 1,5 cornere. La o cotă de 1,65 în Superbet.

Sunt capitole la care, studiind statistica, cele două formații au punctat în ultima vreme!


Să auzim de bine!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arsenal vs Everton
Pronostic:
Arsenal marchează peste 1,5 goluri și va avea peste 4,5 cornere
Cota
1.80
Liverpool vs Wolverhampton
Pronostic:
fiecare echipă va avea peste 0,5 cartonașe; fiecare echipă va avea peste 1,5 cornere
Cota
1.65
Cota finala: 2.97
Profit: 5.91
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro