Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Petrolul

BETANO

Joi avem zi aglomerată la pariuri, dar nu ne putem plânge de asta. Ne putem alege bilete care să conțină rezultate logice la CFR - UTA sau FCSB - Petrolul, dar putem merge pe inspirație sau analiză și la El Clasico!

Da, ați auzit bine! Avem Real Madrid - Barcelona, în prima manșă din semifinalele Cupei Spaniei. Meciuri de Cupă și în Olanda, Belgia sau Danemarca, așa că 2 martie poate fi considerată o zi bună.

cota2.ro

Pentru recomandarea noastră de azi rămânem aproape de Capitală și mergem pe Arena Națională la duelul dintre FCSB și Petrolul Ploiești. Roș-albaștrii au fost devansați de Rapid, după succesul de la Botoșani (2-1), iar acum sunt pe poziția a 4-a, iar un posibil succes al CFR-ului, care joacă de la 17:00 cu UTA, ar pune o presiune în plus pe umerii băieților antrenați de Mihai Pintilii. Apropo de Pintilii, acesta este suspendat în următoarele 4 etape și nu va putea lua loc pe banca tehnică.

Petrolul și-a schimbat antrenorul, dar dispariția lui Nae Constantin n-a revitalizat jocul ”lupilor”. Ploieștenii formează una dintre echipele cu prestații extrem de modeste la nivel de estetică, dar peste așteptări, dacă ținem cont de problemele financiare existente la club. Petrolul e pe locul 8, cu 33 de puncte, dar are doar 1 succes în ultimele 5 etape (4 înfrângeri).

  • În tur, FCSB s-a impus cu 2-0 pe ”Ilie Oană”, într-un meci care dacă s-ar transpune și azi ne-ar aduce un bilet câștigător;
  • FCSB n-a câștigat ultimele 2 dueluri de pe Arena Națională, dar Petrolul pare adversarul perfect pentru a redresa statistica;
  • Doar 4 victorii are Petrolul din cele 13 deplasări, unde n-a bifat niciun egal și a pierdut de 9 ori. Doar 9 goluri au marcat ploieștenii pe teren străin, unde au plecat cu 22 de goluri până acum în sezon;
  • În ultimele 5 meciuri din SuperLigă, Petrolul a fost implicată mereu în partide cu minimum 2 reușite pe tabelă: 4 înfrângeri și 1 victorie;
  • La ultimul joc de campionat, petroliștii au încasat 5 goluri de la CFR Cluj (2-5);
  • Și FCSB stă bine la capitolul meciuri cu goluri. 4 dintre ultimele 5 etape ale roș-albaștrilor s-au înscris la meciuri de peste 1,5 goluri (3 victorii, 1 remiză, 1 înfrângere):
  • 45 de goluri a înscris FCSB în 27 de meciuri - al 3-lea cel mai bun atac din campionat, după Farul (52) și CFR (46);
  • 26 de goluri a înscris Petrolul în 27 de etape, perioadă în care a încasat 39 de goluri. Adversara de azi, FCSB, a primit 31 de goluri în același număr de etape.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Petrolul
Pronostic:
Victorie FCSB & Peste 1,5 goluri & Peste 7,5 cornere
Cota
2.42
Cota finala: 2.42
Profit: 14.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro