Ponturi Pariuri Tenis Anna Lena Friedsam vs Erika Andreeva

UNIBET

Pentru astăzi vă propun un pronostic de la meciul din turul 2 al turneului WTA de la Austin, intre Anna Lena Friedsam și Erika Andreeva. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul.

Anna Lena Friedsam este o sportivă de 29 ani din Germania, clasată pe locul 108 WTA. Ea este de mult timp prezenta in circuit și a fost la un moment dat chiar și pe locul 45 mondial în urmă cu 7 ani. În ultimii ani însă, a suferit din cauza accidentărilor și a început să evolueze în general în turnee de nivel inferior, de nivel Challenger și ITF, acolo unde a câștigat numai puțin de 14 turnee. Friedsam este o sportivă puternică, care preferă hardul, acolo unde are si cele mai bune rezultate. Începând cu a doua jumătate a anului trecut rezultatele sale s-au îmbunătățit considerabil si a ajuns în finală la Midland Challenger, în finala la Angers, iar la Linz a ajuns în sferturile de finală după victorii cu Errani și Kalinina. În primul tur a invins-o pe Yamstrenska deși pornea din postura de outsider.

cota2.ro

Erika Andreeva este o jucătoare din Rusia de doar 18 ani, clasată pe locul 136 WTA. Ea a făcut de puțin timp trecerea la senioare însă se anunță un nume de luat in seamă în tenisul feminin în următorul deceniu. Andreeva a impresionat în turneele ITF acolo unde a câștigat 3 titluri și a mai jucat alte câteva finale. Ea preferă hardul și a intrat în atenția publicului anul trecut când a avut o prestație solidă la US Open unde a trecut 3 tururi de calificări și a fost foarte aproape să ia set Petrei Kvitova una dintre cele mai bune jucătoare pe hard din circuit.În ultima perioadă a început să joace și la nivel WTA, acolo unde a ajuns pe tabloul principal la Parma și Lyon și a înregistrat victorii cu Tomova, Parry, Blinkova, Masarova ori Cociarretto. Aici are statut de lucky looser după ce a pierdut în calificări cu Krueger.  

Erika Andreeva vine după 3 partide maraton si a stat pe teren numai putin de 9 ore în ultimele 3 zile. Evoluțiile sale au fost modeste reușind contraperformanța de a-și pierde de 8 ori serviciul în fața modestei Xiaodi You. În turul 2 al calificărilor a pierdut cu 6-1 decisivul cu Krueger, iar ieri contra britanicei Dart a salvat 2 mingi de meci și a oferit 22 șanse de break adversarei. La nivelul fetelor o partidă de peste 3h30 minute este extrem de greu de recuperat și o văd pe Friedsam mare favorită azi.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Anna Lena Friedsam vs Erika Andreeva
Pronostic:
Anna Lena Friedsam -2.5 game-uri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro