Ponturi Pariuri Fotbal Southend vs Barnet

BETFAIR EXCHANGE

Southend United și Barnet se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 36 din National League, al 5-lea eșalon fotbalistic al Angliei. Southend United a trăit și vremuri mai bune în cei 116 ani de existență. În sezonul 2006/2007 a evoluat în Championship, apoi a urmat un regres continuu. Acum evoluează în al cincilea eșalon, dar managerul irlandez Kevin Maher are gânduri de promovare. Dacă primul loc e imposibil de atins, prezența în play-off este perfect realizabilă. Southend a strâns 53 de puncte în 32 de runde și ocupă poziția a 7-a. Dacă ar câștiga partida de astăzi ar uca până pe 4. Lotul are o medie de vârstă ideală pentru performanță, 25.8 ani, și are în componență 9 jucători străini. 

Și Barnet este pregătită tot de un manager irlandez, Dean Brennan. Picată din League Two în 2018, formația vizitatoare de astăzi a încheiat de fiecare dată în a doua jumătate a clasamentului. Acum este într-o postură pe care nici cei mai optimiști fani nu o așteptau. A acumulat 56 de puncte și se află pe locul 4. Lotul lui Barnet conține câteva nume interesante, cum ar fi atacantul David Moyo, internațional din Zimbabwe, sau Harry Smith, vârf trecut pe la Milwall sau Motherwell.

cota2.ro

Southend United a învins-o pe Barnet cu 3-0 în meciul din turul campionatului. Alte informații și statistici interesante:

• în toate cele trei meciuri directe din anul 2022 s-au marcat peste 2.5 goluri

• 3.7 este media golurilor în meciurile lui Barnet din acest sezon. În 21 dintre cele 33 de partide jucate s-au marcat peste 2.5 goluri

• Southend a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu în campionat, în anul 2023

• 32 de goluri a încasat Barnet în cele 16 deplasări stagionale

• Nicke Kabamba, atacantul lui Barnet, ocupă locul 3 în clasamentul golgeterilor din National League. A marcat 17 goluri

• Barnet a beneficiat de 4 lovituri de la 11 metri în acest sezon, toate transformate.

Voi miza 1% din bankroll pe selecția peste 2.5 goluri în Southend - Barnet la o cotă de minim 1.95 în Betfair Exchange, cea mai amre casă de pariuri sportive din lume!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Southend vs Barnet
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro